Untuk anda yg nak tanpa ada lebihan Lemak geleber , tak perlu senaman susah2 dan diet yg pelik2..

Jom hilangkan boroi dan lemak geleber guna teknik paling mudah, berkesan, praktikal & paling logik untuk anda amalkan!

Adakah ni masalah anda..?

".. Pakai baju pun dah boleh nampak ketara Perut ke depan.."

"..Sebelum kawin badan ok , lepas kawin terus jadi macam di pam-pam.."

"..dah banyak baju feveret yang xboleh nak pakai sbb dah ketat sendat..lagi2 kat perut.."

buat senaman perut, tapi masih xde hasil.."

"baru nak jogging kejap dah rasa sakit pada lutut dan tapak kaki.."

" dah sekat makan,cuma makan Oat je hari2, tapi lemak geleber tetap ada.."

"Cuba cut makan, tapi hasil ciput jer.."

kenapa boleh jadi macam ni...

Kalau nak di ikutkan sebagai orang yang ada masalah gemuk dan berat badan over, kita cuma fikir untuk..

-Senam yang banyak..
-ikut mana-mana diet yang bagi cepat kurus..

itu yang buatkan kita fokus..

cari senaman untuk hilang lemak, seperti..

-jogging
-sit up
-berbasikal

untuk diet pula kita cuba berbagai jenis,antaranya..

-diet makan sehari sekali
-diet cuma makan daging dan buah
-diet puasa 18jam sehari

gigih kita siapkan menu khas setiap hari, dengan harapan bila diet macam ni nanti badan kita akan hilangkan la lemak2 boroi yang kita tak nak ni..

 dalam masa berdiet tu, badan kita jadi

Lesu, sentiasa lapar dan rasa sangat stress!!

 

kesan mula2 tu jer ada, lepas beberapa minggu tu dah mula stagnant, tak berubah lagi dah…

kita pula jadi risau bila kita berhenti diet, dan makan seperti biasa..

Berat badan kita jadi naik mendadak-dadak!..

jom saya share cara untuk anda atasi masalah ini..

-tanpa sekat makan
-tanpa senam lompat2
-tanpa pakai produk..

"ini hasil bila mula buat dengan cara yang betul,hasil saya sendiri dan juga mereka yg saya ajarkan cara yang sama.."

".. perubahan sya sendiri dalam masa 2bulan.."

".. Yusof ni kalau duduk jer lemak confirm nampak ke tepi, sekarang dah xde lagi.."

".. Ijam dari perut jadi membulat, Skrg dah hilang semua boroi, badan pun makin fit.."

ada lagi ni..

Mula dengan berat 68kg

Yati tak sangka dari badan pear sekarang dah jadi macam ni.

Berat badan turun ke bawah 80kg

Lie rider food panda pun dah mudah nak ke sana sini sbb badan dah susut.

Terbaru! Badan dah tak macam tong drum lagi

Akmal dulu badan dia bulat betul, skarang nmpak susut banyak..

Badan rasa ringan, lebih senang cari baju

Saiz baju saya sentiasa XL dan ke atas, tapi sekarang dah boleh muat saiz M -Liza-

Nak dapat badan macam belum kahwin

lepas kahwin rasa badan nak ke arah makcik2, tapi sempat sedar dan on track balik -Fiqa-

Seronok dengan badan dah susut

rasa berbeza energy bila gemuk dan badan susut, sekarang rasa lebih positif untuk bekerja -Amira-

Hi ! saya Coach Fadli...

"Feveret saya adalah membantu mereka yang nak hilangkan lemak dengan cara yg Mudah, Cepat dan Berkesan dari Rumah.."

jika anda sekarang dalam masalah sama, jom sini saya bantu anda..

Memperkenalkan

"Kelas 1 to 1 coaching untuk bantu anda untuk kurus supaya kali ni anda buat tanpa gagal lagi"

Kelas ini tercipta dari latihan yg saya sendiri buat dan juga saya ajarkan kepada mereka yg workout di gym saya..

kalau anda nak kurus cara selamat dan berkesan, ini la jalannya!

Perempuan pun boleh buat

Tak perlu risau badan jadi berketul-ketul naik otot, kerana anda tiada hormon testorne seperti lelaki, apa akan jadi adalah bentuk badan anda akan jadi lebih langsing, curve dan nampak awet muda.

Sesuai untuk yang tak terlalu gemuk

Badan ok tapi lemak geleber kat perut je banyak pun sesuai buat

Boleh buat di mana-mana

Tak perlu risau nak ke gym, buat dari rumah pun dah boleh dapat hasil

selepas ni anda tak perlu lagi risau..

saya akan ajar semuanya dengan lebih detail!

Modul Perut

STRATEGY TRAINING

Modul Bahu

STRATEGY TRAINING

Modul Dada

STRATEGY TRAINING

Modul Back

STRATEGY TRAINING

Modul Lengan

STRATEGY TRAINING

Modul Peha

STRATEGY TRAINING

Modul Makan

STRATEGY PEMAKANAN

Modul Makan 2

STRATEGY PEMAKANAN

Modul Makan 3

STRATEGY PEMAKANAN

Dalam kelas Kurus Strongman Fitness ni saya akan ajarkan semua modul ni dan masa sama pantau sekali progress semasa anda..

Yang Bestnya

Akses banyak kali, Boleh ulangkaji Video bila-bila masa tanpa cas

Boleh ajukan soalan & Pertanyaan tentang Burn Fat

Dah cuba tapi rasa tiada hasil,jangan risau kami ada money back guarantee

Jom saya guide dalam 7hari ni macam mana anda untuk kurus dengan cara yang betul..

Kalau nak di ikutkan coaching macam ni, memang Berbaloi sangat untuk anda join, cuma nak dapat semua macam ni kat luar harganya memang mahal.Tapi untuk bantu anda berjimat, saya akan bagi dengan harga Promosi..

PROMOSI
MISI KURUS SEBELUM RAYA 2024

RM899 (Jimat RM1381)

Tapi.. Saya nak bagi Offer lagi

Hanya RM599
Hanya RM599

tapi.. saya nak bantu anda supaya dapat join coaching ni.. Saya nak bagi diskaun lagi jika daftar sekarang juga.. 

Sebab diskaun ni tutup bila bila masa jer.. Terus dapatkan harga offer sekarang.. Tak rugi pun,terus on the spot dapat guide untuk bantu anda kurus dengan lebih efektif..

TERMASUK COACHING 1 TO 1 UNTUK 7HARI

DISKAUN LAGI...

UNTUK TEMPOH TERHAD!


RM49 untuk 7Hari 1 To 1 Coaching

RM49 untuk 7Hari 1 To 1 Coaching


RM299 (bakal dibuka)
RM399 (bakal dibuka)
RM499 (bakal dibuka)

DISKAUN NI TAK LAMA, BILA2 MASA SAHAJA AKAN DITUTUP..

jangan risau kalau anda tak free untuk coaching 1 to 1...

Ini bukan Sesi Live dimana anda perlu ada di depan hp atau laptop ketika coaching berlangsung..

saya akan guide anda secara 1 to 1 di wasap ya..

Coach tetap akan update modul kelas setiap hari untuk anda,jika anda sibuk dengan urusan harian, anda masih boleh view modul kelas di masa anda free..

Jadi anda boleh sertai dan lakukan aktiviti mengikut masa anda sendiri sepanjang coaching berlangsung..
Best kan..

" Apa yang bestnya dalam Kelas Kurus 1 to 1 ini "

" Coach review latihan yg anda buat "

"Coach guide secara personal, bukan duduk dalam grup dan belajar ramai2. "

"Coach susunankan jadual siap2,tinggal follow jer.. "

"Dapat review latihan yang anda buat samada betul atau tak.."

Apa anda makan seharian pun coach tolong susunkan..Tak perlu pun nak susah2 sibuk buat menu diet khas..

Kelas Kurus 7Hari

RM 49

RM 897

Coaching Video Mudah Faham

Dapat terus apply,kalau tak faham boleh terus tanya coach

Support Coach

Jangan risau! Coach bantu anda buat sampai jadi

Harga
Yang Berpatutan

Ikutkan Coaching ini berharga RM897, termasuk dalam pakej, Tapi anda dapat dengan harga Promosi yg sangat berbaloi.

mereka dah, anda nak tunggu lagi ke..

Dulu risau, ingatkan buat latihan otot makin jadi ketul2 badan

rupanya tak, baru tahu badan lagi cepat susut lemak bila pandai buat latihan otot.

Dulu selalu jogging, lemak susah surut

Bila buat weight training, baru start nampak beza

Dah mula on track..

berat dari 93 dah drop ke 80kg..

Dah mula buat cara yg betul..

lebih teratur dari latihan dan pemakanan harian..

Dumbell selama ni tersadai..

Sekarang dah boleh guna balik..

tak ada menu diet khas..

coach adjustkan ikut menu harian anda sendiri

kenapa anda kena join sekarang ni tanpa tangguh lagi..

jangan rasa susah hati lagi!!

asal 88..5kg..

turun ke 85 kg dalam 7hari..

dah xsedar 7hari berlalu..

rasa seronok dan enjoy dgan kelas yg privasi..

turun 5kg..

masih dalam coaching 7hari pun dah terus nampak hasil

seronok makan macam biasa

tak sangka boleh kurus tanpa diet ketat

sampai bila nak sekat makan untuk kurus..

sampai bila nak susah hati dengan masalah berat badan ni..

Hanya belajar dalam 7hari sahaja untuk bantu anda keluar dari masalah berat badan sekarang ini!

jangan tangguh lagi, kalau tak sekarang bila lagi..

Ada nak tanya?

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd 

No 460,Jalan Gemilang 6, Taman Gemilang 81000 Kulai Johor

Disclaimer: TikTok is a Registered Trademark of TikTok.com. Google is a Registered Trademark of Google.com. Facebook or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd is not affiliated with TikTok.com, Google.com & Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Terms & Conditions: All access can be given in our private Membership System. Please login and check your email once you made your payment.

Privacy Policy: We use Google AdWords Remarketing, Facebook Ads Remarketing & TikTok Ads Remarketing to advertise this website across the Internet. All Ads Remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. This cookie does not in anyway identify you or give access to your computer. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Ads Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Ads Remarketing, you can opt out by visiting Ads Preferences Manager.

The information, including but not limited to, text, graphics, video, images and other material, contained on this website is for educational purposes only.
The content is not intended in any way as a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. Regardless of your current state of health, always seek the advice of your physician or other qualified health care provider with any questions you may have regarding your current health condition, a medical condition or treatment, and before undertaking a new health care regimen. Never disregard professional medical advice or delay in seeking it because of something you have read on this website.

The weight loss results testimonials are in no way a guarantee of results. Individual weight loss results, including amount and time, will vary. Whether genetic or environmental, it should be noted that food intake, rates of metabolism and levels of exercise and physical exertion vary from person to person. This means weight loss results will also vary from person to person. No individual result should be seen as typical.


By using the Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd website, product, and/or services, you agree that the owners, distributors, participant, affiliates, employees, ages and independent contractors of Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd are NOT responsible for any liability or loss in conjunction with any content provided on this website. You further agree that Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd shall not be liable for products or services recommended on the site.

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd is also not liable for incidental or consequential damages arising out of the use or the inability to use the materials/information published or the products sold on this site. These products and services are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease

Refund Policy: Refund can be requested within 3 days after attend class or after purchase if customer are not happy & satisfied with our product.

©️ Copyright 2023. Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd. All Rights Reserved.