Tak kira anda di level no 1, 2, 3 atau4..
Sampai bila nak biarkan lemak boroi ni menghantui kita saban hari..

Jangan biarkan boroi dan lemak geleber buatkan kita susah hati dan risau lagi..

Hi..adakah ini masalah anda..

".. Pakai baju pun dah boleh nampak ketara Perut ke depan.."

"..Sebelum kawin badan ok , lepas kawin terus jadi macam di pam-pam.."

"..dah banyak baju feveret yang xboleh nak pakai sbb dah ketat sendat..lagi2 kat perut.."

"..berat badan dah over sampai dah mula rasa sakit pada kaki dan lutut.."

".takut nak buat latihan otot untuk kurus sebab nanti badan naik ketul2 macam lelaki."

kalau jawapannya ya

macam mana nak atasi masalah ni...

Kalau nak di ikutkan sebagai orang yang ada masalah gemuk dan berat badan over, kita cuma fikir untuk..

1. SENAM BANYAK2

-jogging 1jam sehari
-sit up 100kali
-berbasikal sampai penat
-skipping hingga sakit kaki

"baru nak jogging kejap dah rasa sakit pada lutut dan tapak kaki.."

2. BUAT CRASH DIET

-diet makan sehari sekali
-diet cuma makan daging dan buah
-diet puasa 18jam sehari
-diet makan telur sahaja

" dah sekat makan,cuma makan Oat je hari2, tapi lemak geleber tetap ada.."

kesan mula2 tu jer ada, lepas beberapa minggu tu dah mula Platue atau Stuck, tak berubah lagi dah…

kita pula jadi risau kalau kita berhenti diet, dan makan seperti biasa..

Berat badan kita jadi naik mendadak-dadak!..

 dalam masa yg sama badan kita jadi

Lesu, sentiasa lapar dan rasa sangat stress!!

Walaupun dah senam, walaupun dah kurang makan, tapi Lemak Boroi anda masih susah nak hilang.. Ni Kerana anda buat dengan cara yang salah..

Semakin lebih anda makan dari keperluan harian anda, semakin meningkat kadar lemak atau bodyfat percentage anda

macam mana nak kurus kalau anda sendiri pun tak tahu anda makan banyak mana seharian..

Kalau nak di ikutkan sebagai orang yang ada masalah gemuk dan berat badan over, kita cuma fikir untuk makan terlalu sikit supaya lebih cepat kita kurus..cara ni juga salah..

Semua dalam kehidupan seharian kita ni boleh dikira..

-Nak ukur jarak, kita pakai kilometer
-Nak ukur berat, kita pakai kg
-nak ukur minyak dan air, kita pakai litre

maka nak ukur berapa jumlah kita makan pun ada kiraan dia..

"dengan tahu berapa kiraan pemakanan harian kita, barulah kita tak ambil lebih makanan yang akan buatkan kita makin gemuk dan tak juga ambil terlalu sikit makanan sampai susahkan kita nak kurus.."

Bila anda dah makan ikut keperluan badan anda, maka badan anda tidak akan bertambah lagi simpanan lemak atau bodyfat yg baru..

Jom saya bantu anda kurus tanpa gagal lagi kali ini..

Hi! salam perkenalan..

saya Coach Fadli...

Kerja saya setiap hari berhadapan dengan mereka yang ada masalah lemak boroi dan nak turunkan berat badan..

mereka ni sama seperti anda, mereka nak belajar cara kurus yg betul tanpa gagal lagi..

anda pun mesti dah penat nak hadap benda yg sama kan..saya faham..

saya dulu pun sama juga..

".. Pakai baju pun dah boleh nampak ketara Perut ke depan.."

"..Sebelum kawin badan ok , lepas kawin terus jadi macam di pam-pam.."

"..dah banyak baju feveret yang xboleh nak pakai sbb dah ketat sendat..lagi2 kat perut.."

"ini hasil bila mula buat dengan cara yang betul,hasil saya sendiri dan juga mereka yg saya ajarkan cara yang sama.."

".. perubahan sya sendiri dalam masa 2bulan.."

".. Yusof ni kalau duduk jer lemak confirm nampak ke tepi, sekarang dah xde lagi.."

".. Ijam dari perut jadi membulat, Skrg dah hilang semua boroi, badan pun makin fit.."

jadi, apa strategi untuk anda atasi masalah ni..

pertama,
anda kena tahu berapa banyak anda makan seharian supaya badan anda tak ada peluang untuk bertambah bodyfat atau makin boroi lagi..

kedua..

anda kena belajar cara latihan macam mana yg sesuai untuk bantu anda hilangkan lemak lebih cepat dan tak menyusahkan anda..

cara ni saya sendiri amalkan dan saya pun ajarkan pada mereka yg nak kurus di gym saya guna cara ni..

sekarang anda pun boleh praktikkan sendiri dari rumah tanpa perlu susah2 dah..

Memperkenalkan

Apa anda dapat dalam kelas Online ni..

MODUL 1
Belajar Diet Pemakanan yang Betul

Nak Hilang Lemak anda kena makan ikut keperluan badan anda..

Selagi setiap hari anda makan over dari keperluan, itulah yang akan buatkan badan dan lemak anda semakin bertambah..


Jangan pula anda makan terlalu sikit sampai tak perasan dah terbuat crash diet, ingatkan cepat kurus..rupanya badan lagi lambat pula nak bakar lemak..

jadi..

key dia adalah makan ikut keperluan badan anda sendiri..

Saya ajarkan anda cara pemakanan yang sama seperti saya ajarkan client saya di gym yang nak kurus..Sekarang anda pun boleh praktikkan dari rumah!

MODUL 2
Belajar Cara Latihan Untuk Bakar Lemak Sedia ada

Bila anda dah pandai jaga makan, lemak yg ada pada anda selama ini takkan tiba2 susut macam tu jer..

yg sedia ada ni la kita nak push untuk burn dia..

saya rekomen untuk anda buat muscle training..baru lagi cepat lemak boroi sedia ada tu akan cepat nak susut..

Saya ajarkan anda cara latihan yang sama seperti saya ajarkan client saya di gym yang nak kurus..Sekarang anda pun boleh praktikkan dari rumah!

MODUL 3
Support 1 to 1 untuk 30Hari

Tak perlu segan nak bertanya jika anda stuck, boleh je terus contact coach untuk bantuan!

Tau cara makan dan latihan betul, sekejap jer boleh jadi..

Mula dengan berat 68kg

Yati tak sangka dari badan pear sekarang dah jadi macam ni.

Berat badan turun ke bawah 80kg

Lie rider food panda pun dah mudah nak ke sana sini sbb badan dah susut.

Terbaru! Badan dah tak macam tong drum lagi

Akmal dulu badan dia bulat betul, skarang nmpak susut banyak..

Badan rasa ringan, lebih senang cari baju

Saiz baju saya sentiasa XL dan ke atas, tapi sekarang dah boleh muat saiz M -Liza-

Nak dapat badan macam belum kahwin

lepas kahwin rasa badan nak ke arah makcik2, tapi sempat sedar dan on track balik -Fiqa-

Seronok dengan badan dah susut

rasa berbeza energy bila gemuk dan badan susut, sekarang rasa lebih positif untuk bekerja -Amira-

Perempuan pun boleh buat

Tak perlu risau badan jadi berketul-ketul naik otot, kerana anda tiada hormon testorne seperti lelaki, apa akan jadi adalah bentuk badan anda akan jadi lebih langsing, curve dan nampak awet muda.

Sesuai untuk yang tak terlalu gemuk

Badan ok tapi lemak geleber kat perut je banyak pun sesuai buat

Boleh buat di mana-mana

Tak perlu risau nak ke gym, buat dari rumah pun dah boleh dapat hasil

Yang Bestnya

Akses banyak kali, Boleh ulangkaji Video bila-bila masa tanpa cas

Boleh ajukan soalan & Pertanyaan tentang Burn Fat

Dah cuba tapi rasa tiada hasil,jangan risau kami ada money back guarantee

3 PERKARA YANG ANDA AKAN DAPAT

1-Plan Diet khas untuk anda
2-Plan Latihan selama 30hari
3-Support 30hari 1 to 1 dengan coach

ikutkan nilai saya ajar anda pasal diet+ latihan+support 30hari ni harga dia..

RM1394

Saya nak bagi Offer untuk anda hari ini..

Hanya RM599
Hanya RM599

tapi.. saya nak bantu anda supaya dapat belajar cara kurus yang betul tanpa gagal lagi.. Saya nak bagi diskaun lagi bila anda dapatkan sekarang juga.. 

PROMO NAK KURUS KALI NI!

PERHATIAN!
One Time Offer Sahaja!

Hanya..

RM29
RM29


Promo RM29 ni tak lama, bila2 masa je harini akan tutup..


RM99 (bakal dibuka)
RM129 (bakal dibuka)
RM1799 (bakal dibuka)

Selepas mendaftar, coach akan terus kirakan berapa keperluan pemakanan anda seharian dan bagi sekali akses latihan..

Plan pemakanan tu anda boleh terus apply, plan latihan pula ikut pada anda nak mula bila..

Kelas Kurus 30Hari

RM 29

RM 897

Coaching Video Mudah Faham

Dapat terus apply,kalau tak faham boleh terus tanya coach

Support Coach

Jangan risau! Coach bantu anda buat sampai jadi

Harga
Yang Berpatutan

Ikutkan Coaching ini berharga RM1394, termasuk dalam pakej, Tapi anda dapat dengan harga Promosi yg sangat berbaloi.

mereka dah buat cara yg sama, anda nak tunggu lagi ke..

Dulu risau, ingatkan buat latihan otot makin jadi ketul2 badan

rupanya tak, baru tahu badan lagi cepat susut lemak bila pandai buat latihan otot.

Dulu selalu jogging, lemak susah surut

Bila buat weight training, baru start nampak beza

Dah mula on track..

berat dari 93 dah drop ke 80kg..

Dah mula buat cara yg betul..

lebih teratur dari latihan dan pemakanan harian..

Dumbell selama ni tersadai..

Sekarang dah boleh guna balik..

tak ada menu diet khas..

coach adjustkan ikut menu harian anda sendiri

tak perlu nak keluar pergi gym..

terus je workout tanpa tangguh lagi..

dah mula lost 10kg..

minta advise nak bagi tune nampak bentuk sixpack abs..

saya nak bantu anda kurus supaya anda..

jangan rasa susah hati lagi!!

asal 88..5kg..

turun ke 85 kg dalam 7hari..

turun 5kg..

masih dalam coaching 7hari pun dah terus nampak hasil

Saya jamin anda akan rasa berbaloi dengan Rm29 yang anda laburkan sekarang ini..

sampai bila nak susah hati dengan masalah berat badan ni..

Orang yang paling rugi adalah org yang tau apa masalah yg dia hadapi, tapi masih mengambil sikap bertangguh sambil mengharapkan satu hari nanti masalah berat badan ni akan settle sendiri tanpa buat apa2 tindakan..

Daftar jer sekarang, nanti saya kirakan terus keperluan makan anda dan bagi jadual latihan apa anda nak kena buat..

Jalan terus, jangan tunggu lagi..

jangan tangguh lagi,Nanti Rugi..

Ada nak tanya?

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd 

No 460,Jalan Gemilang 6, Taman Gemilang 81000 Kulai Johor

Disclaimer: TikTok is a Registered Trademark of TikTok.com. Google is a Registered Trademark of Google.com. Facebook or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd is not affiliated with TikTok.com, Google.com & Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Terms & Conditions: All access can be given in our private Membership System. Please login and check your email once you made your payment.

Privacy Policy: We use Google AdWords Remarketing, Facebook Ads Remarketing & TikTok Ads Remarketing to advertise this website across the Internet. All Ads Remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. This cookie does not in anyway identify you or give access to your computer. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Ads Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Ads Remarketing, you can opt out by visiting Ads Preferences Manager.

The information, including but not limited to, text, graphics, video, images and other material, contained on this website is for educational purposes only.
The content is not intended in any way as a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. Regardless of your current state of health, always seek the advice of your physician or other qualified health care provider with any questions you may have regarding your current health condition, a medical condition or treatment, and before undertaking a new health care regimen. Never disregard professional medical advice or delay in seeking it because of something you have read on this website.

The weight loss results testimonials are in no way a guarantee of results. Individual weight loss results, including amount and time, will vary. Whether genetic or environmental, it should be noted that food intake, rates of metabolism and levels of exercise and physical exertion vary from person to person. This means weight loss results will also vary from person to person. No individual result should be seen as typical.


By using the Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd website, product, and/or services, you agree that the owners, distributors, participant, affiliates, employees, ages and independent contractors of Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd are NOT responsible for any liability or loss in conjunction with any content provided on this website. You further agree that Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd shall not be liable for products or services recommended on the site.

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd is also not liable for incidental or consequential damages arising out of the use or the inability to use the materials/information published or the products sold on this site. These products and services are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease

Refund Policy: Refund can be requested within 3 days after attend class or after purchase if customer are not happy & satisfied with our product.

©️ Copyright 2023. Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd. All Rights Reserved.