PERHATIAN: Khas untuk abg akak yang nak kempiskan perut dan mengatasi masalah boroi

1 suplement yang saya guna untuk atasi BUNCIT dalam

30 Hari 😱

Perut jadi Kempis, Lemak terus Hilang!

kempiskan perut predator

Bukan biasa-biasa..Takde agen, stokis, dropship, Lzada, Shope yang ada jual suplement ni..100% Original dari Strongman Fitness sahaja!

Memang special dapat kat SF sahaja!

Susah nak kempis? Nak senam tak sempat?

Bukan apa, dah macam macam supplement dah cuba, tapi masih tak turun turun, perut pun masih mengembang, dah jogging pun tak ada perubahan

Play Video

Lebih 12,585 unit Predator Advance Terjual

Memperkenalkan Predator Herbal Fatburner Advance

Pilih Baju Seluar Kegemaran

Anda tidak perlu lagi risau dengan baju dan seluar yang tiada saiz, selepas lemak hilang anda bebas pilih apa yang anda suka​

Hentikan kutukan kawan

Tiada lagi perasaan segan dan rendah diri bila berjumpa dengan kawan, malah buat mereka terkejut dengan perubahan anda sekarang​​

Nak Kahwin

Tampil segak dan tampan pada hari paling bermakna dalam hidup anda, tiada lagi kesal anda tidak tampil yang terbaik di hari perkahwinan kelak​​

Arahan Doktor

Apabila Doktor minta untuk turun berat badan, bermakna beliau tahu risiko penyakit yang bakal kita hadapi. Jangan susah hati, anggap ini cabaran untuk anda dapatkan bentuk badan yang lebih ideal​​

100% Selamat HALAL JAKIM

Produk Predator Herbal Advance mempunyai kandungan yang HALAL yang disahkan oleh JAKIM

Bagaimana Melatih Otot Sixpax dengan sebiji Bola

Play Video

Kaedah 5 Minit Senaman Perut

Play Video

Testimoni Pengguna

Ini antara video pengguna Predator Herbal Advance yang telah gunakan secara konsisten. Klik video untuk lihat perubahan mereka sekarang.

 

p/s:- ini real result,bukan screenshot wasap atau edit gambar dari gogle!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Play Video

Berjaya hilangkan 10 kilo lemak tebal

“Tak guna betullah member aku ni.. sedap je kutuk perut aku boroi la, geleber la.. tapi nak marah pun tak boleh jugak sebab memang perut aku pun boroi, geleber lemak sana sini.. dah la tak kahwin lagi.. sampai bila nak rasa down macam ni”

En. Yusof

24, Kerja Office

Dari Boroi, kini sudah Slim

“Kalau dah sampai tahap kena operate buang hempedu, tak kan aku nak maintain lagi berat 120 kilo ni.. Gemuk ni semua penyakit datang.. Aku nak kena kurus.. Aku nak sihat macam orang lain.. “

En. Arir

34, Kerja Office

Play Video
Play Video

Dari Saiz Seluar 38'' Jadi 31''

“Ketatnya saiz seluar ni.. dah saiz 38 inci dah.. Kalau sebelum kahwin, senang je nak cari seluar.. ni anak dah 3 orang, abis semua baju seluar aku sendat padat.. Mana taknya.. Orang rumah pulak masak sedap, kalau tak makan nanti kecik hati.. Macam mana cara aku nak kurus tapi masa yang sama dapat makan macam biasa…”

En. Nizam

35, anak 3, kerja printing signboard

Nanti dulu!! Saya nak bagi special Bonus untuk anda sekarang!

Ini Bonus yang anda bakal dapat jika dapatkan Predator Herbal Fatburner Advance

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawah (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Dapatkan training secara online cara untuk miliki bentuk badan ideal hanya dengan teknik pemakanan (Jimat RM299)

Free Shaker RM10

Tak perlu risau untuk shake minuman Predator kerana kami berikan secara percuma (Jimat RM10)

Diskaun sehingga 20%

Harga diskaun ini khas untuk anda yang ingin dapatkan produk Predator Herbal Advance dengan penjimatan lebih!

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada perubahan..

Jika anda telah mencuba produk kami, dan mengamalkan secara konsisten mengikut apa yang telah disarankan dan tiada kesan selama 30 hari, kami kembalikan wang anda.. 

Seriusla? Barang sampai, baru bayar 😱

Barang sampai dulu di rumah anda, baru bayar pada postmen

Jangan risau kalau barang tak sampai, Kami beri jaminan, anda hanya perlu bayar apabila barang sampai di depan pintu rumah anda. Senang kan?

  • Termpahan anda akan diterima & dikemaskini sebaik anda submit order
  • Anda akan terima panggilan sebagai pengesahan tempahan
  • Barang akan dihantar sebaik anda buat tempahan melalui website

Harga Asal Sebotol Predator Advance

RM160

Akan tetapi, untuk masa terhad.. Harga Sebotol hanya..

RM130 shj (jimat RM30)

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Membership Akses bernilai RM299 secara PERCUMA jika anda tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Pakej Ekonomi

RM 130


/ Sebotol
  • 1 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30

Pakej VIP

RM 240


/ 2 botol
  • 2 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free 1x Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30
Hot Sales

Pakej Super

RM 330


/ 3 botol
  • 3 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free 1 X Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM30
  • Free Shaker
  • Jimat RM150

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawah (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran 100% selamat menggunakan FPX SenangPay

C.O.D Available

Dapat barang baru bayar pada posmen DHL.

100% Original

Produk direct HQ, tidak perlu risau produk tiruan dimana kami tiada agen, stokis. mahupun dropship.

Ya..Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan juga perempuan.

Mereka yang menghidap Sakit Jantung, Diebetis, Darah Tinggi dan Kencing Manis.

Ya..Produk in memang disahkan selamat serta mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Ya. Sudah tentu..Produk ini adalah suplement, ianya bukan dadah atau steroid yang boleh menyebabkan anda gagal dalam ujian urin test anda.

Sehari guna sekali, shake dengan 350ml air sejuk..Gunakan sebelum sarapan atau pada sebelum melakukan senaman.Sebotol tahan untuk sebulan penggunaan.

Biasanya dalam 7 hari penggunaan akan mula dapat melihat kesan yang positif.

Tutorial akan mula diberikan setelah selesai membuat tempahan.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya.

Perlukan Bantuan?

Phone & Whatsapp: 018-6684279

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor.

All Right Reserved 2020

Scroll to Top