NAK KEMPISKAN PERUT DAN TURUN BERAT BADAN?​

Saya ajarkan langkah demi langkah macam mana anda dapatkan bentuk badan ideal 90Hari dari sekarang..

LIHAT VIDEO SEBELUM SELEPAS SAYA DI BAWAH..

Play Video

DARI BUNCIT KE SIXPACK!

INI SEBAB KENAPA ANDA PERLU
KEMPISKAN PERUT BERMULA HARI INI

PILIH BAJU DAN SELUAR KEGEMARAN​

Anda tidak perlu lagi risau dengan baju dan seluar yang tiada saiz, selepas lemak hilang anda bebas pilih apa yang anda suka​

HENTIKAN KUTUKAN KAWAN

Tiada lagi perasaan segan dan rendah diri bila berjumpa dengan kawan, malah buat mereka terkejut dengan perubahan anda sekarang​

NAK KAHWIN

Tampil segak dan tampan pada hari paling bermakna dalam hidup anda, tiada lagi kesal anda tidak tampil yang terbaik di hari perkahwinan kelak​

ARAHAN DOKTOR

Apabila Doktor minta untuk turun berat badan, bermakna beliau tahu risiko penyakit yang bakal kita hadapi. Jangan susah hati, anggap ini cabaran untuk anda dapatkan bentuk badan yang lebih ideal​

REAL TESTIMONI ! REAL RESULT !


KLIK VIDEO UNTUK TENGOK PERUBAHAN MEREKA SEKARANG.
Play Video

“Tak guna betullah member aku ni.. sedap je kutuk perut aku boroi la, geleber la.. tapi nak marah pun tak boleh jugak sebab memang perut aku pun boroi, geleber lemak sana sini.. dah la tak kahwin lagi.. sampai bila nak rasa down macam ni”

Yusof

24, kerja office

“Ketatnya saiz seluar ni.. dah saiz 38 inci dah.. Kalau sebelum kahwin, senang je nak cari seluar.. ni anak dah 3 orang, abis semua baju seluar aku sendat padat.. Mana taknya.. Orang rumah pulak masak sedap, kalau tak makan nanti kecik hati.. Macam mana cara aku nak kurus tapi masa yang sama dapat makan macam biasa…”

Nizam

35, anak 3, kerja printing signboard

Play Video
Play Video

“Kalau dah sampai tahap kena operate buang hempedu, tak kan aku nak maintain lagi berat 120 kilo ni.. Gemuk ni semua penyakit datang.. Aku nak kena kurus.. Aku nak sihat macam orang lain.. “

Arir

34, kerja office

Apa yang anda akan dapat

Harga Asal sebotol PREDATOR ADVANCED adalah…

RM 160

Tapi untuk masa yang terhad

                                               harga sebotol 

PREDATOR

Hanya RM130 SAHAJA

PAKEJ GENERAL

RM 130
/ Sebotol
  • Free 1x Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30

PAKEJ VIP

RM 240
/ 2 BOTOL
  • Free 2x Bulan Membership Training & Diet Bernilai Rm594
  • Free Postage Bernilai RM20
  • Free Shaker
  • Jimat RM80
Popular

PAKEJ SUPREME

RM 330
/ 3 BOTOL
  • Free 3x Bulan Membership Training & Diet Bernilai Rm891
  • Tambahan 2x Bulan Akses Training & Diet Membership
  • Free Postage Bernilai RM30
  • Free Shaker
  • Jimat RM150
  • Free Supreme Support dari Founder
  • Free Setup Meal Program Bernilai Rm300
  • Report Support Bernilai Rm297

Tunggu apa lagi?

Jangan fikir lama sangat untuk merebut peluang keemasan ini. 

Saya akan menarik tawaran hadiah yang bernilai RM297 (Video Tutorial Diet & Training PREDATOR) ini pada bila-bila masa sahaja. 

Bagi menaikkan semangat anda untuk Turunkan Berat Badan dan kempiskan Perut dengan cepat, saya kongsikan 3 video senaman yang anda boleh praktiskan terus bermula hari ini.

Ianya sangat efektif dan kita akan rasa kesan serta merta!

5 Minit SENAMAN PERUT

Bagaimana Melatih Otot Sixpax Abs Dengan Sebiji Bola

CARA ATASI LEMAK KAWASAN DADA

Ini adalah sebahagian kecil dari Koleksi Rahsia Video Tutorial Diet & Training PREDATOR yang anda akan dapat selepas mendapatkan PREDATOR. Anda boleh buat dan praktikkan sehingga hilang lemak di perut anda. 

Coaching Tutorial bernilai RM297 adalah yang paling Berbaloi untuk anda miliki kerana ianya adalah Blueprint atau susunan cara saya sendiri yang saya kongsikan terus dengan anda untuk Kempiskan Perut dan Turunkan Berat Badan dengan Berkesan!

Tanpa tahu Teknik yang Betul dan Efektif untuk mencapai matlamat anda,kemungkinan besar apa yang anda buat sekarang ini adalah sia-sia.

Ibarat anda hendak pergi ke suatu tempat, tanpa tahu jalan yang betul dan tiada siapa yang menunjukkan arah yang tepat, anda mungkin akan tersesat jauh dari destinasi anda ingin pergi. Anda mungkin akhirnya sampai ke tempat anda ingin tuju,tapi anda juga sedar sudah berapa banyak masa yang anda habiskan untuk sampai ke destinasi anda itu.

Dalam proses nak Turunkan Berat Badan atau Kempiskan Perut, kesannya lebih teruk dimana mungkin anda sudah berputus asa apabila selalu gagal dalam setiap usaha anda dan menyebabkan anda tidak mahu dan malas mencuba lagi!

Jangan Begitu! Anda Masih Boleh Berubah!

 

FAQ

Ya..Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan juga perempuan.

Mereka yang menghidap Sakit Jantung, Diebetis, Darah Tinggi dan Kencing Manis.

Ya..Produk in memang disahkan selamat serta mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Ya. Sudah tentu..Produk ini adalah suplement, ianya bukan dadah atau steroid yang boleh menyebabkan anda gagal dalam ujian urin test anda.

Sebotol tahan untuk sebulan penggunaan.

Biasanya dalam 7 hari penggunaan akan mula dapat melihat kesan yang positif.

Tutorial akan mula diberikan setelah selesai membuat tempahan.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya.

KEMPISKAN PERUT HARI INI

KITA TIDAK AKAN DAPAT APA YANG KITA INGINKAN, TAPI KITA AKAN DAPAT APA YANG KITA USAHAKAN...

Saya faham,masalah berat badan dan lemak berlebihan merisaukan anda hari demi hari.

Anda bukan tidak mahu berubah,cuma belum lagi jumpa cara yang betul.

Jangan bertangguh lagi, anda sudah berada di tempat yang betul..

ITS NOW OR NEVER…

JOM TAMPIL LEBIH YAKIN SELEPAS INI TANPA MASALAH LEMAK DAN BERAT BADAN BERLEBIHAN.

ANDA BERUSAHA..ANDA DAPAT HASILNYA..

 

 

Scroll to Top