PREDATOR

Kempiskan Perut dan Turunkan berat badan dengan lebih Cepat dan Berkesan

Play Video

Pilih baju dan seluar kegemaran

Anda tidak perlu lagi risau dengan baju dan seluar yang tiada saiz, selepas lemak hilang anda bebas pilih apa yang anda suka

arahan doktor

Apabila Doktor minta untuk turun berat badan, bermakna beliau tahu risiko penyakit yang bakal kita hadapi. Jangan susah hati, anggap ini cabaran untuk anda dapatkan bentuk badan yang lebih ideal

hentikan kutukan kawan

Tiada lagi perasaan segan dan rendah diri bila berjumpa dengan kawan, malah buat mereka terkejut dengan peruhaban anda sekarang

nak kahwin

Tampil segak dan tampan pada hari paling bermakna dalam hidup anda, tiada lagi kesal anda tidak tampil yang terbaik di hari perkahwinan kelak

lebih sihat

Dengan badan lebih sihat tanpa sakit, anda akan lebih bahagia dan mampu buat aktiviti yang anda suka

Bertenaga

Beraktivi, bekerja, dan meluangkan masa buat apa sahaja yang anda mahukan bersama yang tercinta

“Tak guna betullah member aku ni.. sedap je kutuk perut aku boroi la, geleber la.. tapi nak marah pun tak boleh jugak sebab memang perut aku pun boroi, geleber lemak sana sini.. dah la tak kahwin lagi.. sampai bila nak rasa down macam ni”

Yusof

24, kerja office

“Ketatnya saiz seluar ni.. dah saiz 38 inci dah.. Kalau sebelum kahwin, senang je nak cari seluar.. ni anak dah 3 orang, abis semua baju seluar aku sendat padat.. Mana taknya.. Orang rumah pulak masak sedap, kalau tak makan nanti kecik hati.. Macam mana cara aku nak kurus tapi masa yang sama dapat makan macam biasa…”

Nizam

35, anak 3, kerja printing signboard

“Kalau dah sampai tahap kena operate buang hempedu, tak kan aku nak maintain lagi berat 120 kilo ni.. Gemuk ni semua penyakit datang.. Aku nak kena kurus.. Aku nak sihat macam orang lain.. “

Arir

34, kerja office

Apa yang anda akan dapat

Harga Asal sebotol PREDATOR Advanced adalah…

HANYA RM 160 SAHAJA!

Tapi untuk masa yang terhad

harga sebotol 

PREDATOR

Hanya RM130 SAHAJA

RM 130

Pakej General

  • Harga Promosi 1 Botol
  • Free Pos
  • Free Shaker
  • Jimat RM 30

RM 240

pakej vip

  • Harga Promosi 2 Botol
  • Free Pos
  • Free Shaker
  • Tutorial Video Diet & Training PREDATOR
  • Jimat RM 80

RM 330

pakej supreme

  • Harga Promosi 3 Botol
  • Free Pos
  • Free Shaker
  • Tutorial Video Diet & Training PREDATOR
  • Jimat RM 150

Tunggu apa lagi?

Jangan fikir lama sangat untuk merebut peluang keemasan ini. 

Saya akan menarik tawaran hadiah yang bernilai RM329 (Video Tutorial Diet & Training PREDATOR) ini pada bila-bila masa sahaja. 

Bagi menaikkan semangat anda untuk turunkan berat badan dengan cepat, saya kongsikan 3 video senaman yang anda boleh praktiskan terus untuk mula turunkan berat badan.

5 Minit Abs Workout

Bagaimana Melatih Otot Sixpax Abs Dengan Sebiji Bola

Chest Flat atau Flabby (Tip Training)

Ini adalah sebahagian kecil dari Koleksi Rahsia Video Tutorial Diet & Training PREDATOR yang anda akan dapat selepas mendapatkan PREDATOR. Anda boleh buat dan praktikkan sehingga hilang lemak di perut anda. 

Sementara Promosi masih ditawarkan.

Jangan bertangguh lagi!

Bantu saya untuk bantu anda dapat kehidupan yang anda impikan, secepat mungkin.

Masalah berat badan dan lemak berlebihan adalah keutamaan saya untuk membantu anda kuruskan badan.

​Dapatkan segera tawaran harga promosi ini. Kerana, saya akan tutup tawaran ini apabila stok sudah habis. Jadi, sementara ‘stok masih ada’, anda boleh menempah dan membeli Predator dengan harga diskaun.

 

Galeri

FAQ

Ya..Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan juga perempuan.

Mereka yang menghidap Sakit Jantung, Diebetis, Darah Tinggi dan Kencing Manis.

Ya..Produk in memang disahkan selamat serta mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Ya. Sudah tentu..Produk ini adalah suplement, ianya bukan dadah atau steroid yang boleh menyebabkan anda gagal dalam ujian urin test anda.

Sebotol tahan untuk sebulan penggunaan.

Biasanya dalam 7 hari penggunaan akan mula dapat melihat kesan yang positif.

Tutorial akan mula diberikan setelah selesai membuat tempahan.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya.

Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut, hubungi kami.

Sertai lebih 10 ribu orang pelanggan kami

Masalah berat badan dan lemak berlebihan  anda mampu diatasi dengan keutamaan dan bimbingan saya.
Jadilah diri yang anda impikan. Biarlah impian menjadi kenyataan. Untuk diri anda, juga buat yang tersayang.

Ikhlas,

Abg Fadli @ Abg Strongman

Coach Buang Lemak Anda

PS: Predator membantu anda membakar lemak dengan lebih cepat dan efektif.

PSS: Tawaran harga diskaun RM30 ini hanya SAH sehingga stok di dalam simpanan saya habis. Di mana stok ini boleh habis pada bila-bila masa sahaja. Selepas itu, anda perlu membayar sebanyak RM160 untuk sebotol Predator Advanced. Tempah sekarang!!