Website ini khas untuk anda yang nak buang bncit @ boroi di perut.

100% berkesan mengikut panduan lengkap yang saya beri. Tak berkesan, saya pulangkan duit anda balik..

Saya akan guide macam mana nak buang 'tayar bocor' tu di perut sehingga Berjaya!

Saya dari 105kg turun jadi 85kg.. dah hilang 20kilo..nak belajar cara saya buat? 

“Saya faham..

anda ada kat sini sebab anda tau badan anda sekarang sekitar 20-40% Bodyfat, sebab tu anda cari cara yang terbaik untuk setelkan masalah ni”

Jangan susah hati.. saya rekomen gunakan je suplement ni..

Apa kata mereka yang lain... Klik Video Untuk Lihat Perubahan..​

“Saya cadangkan anda play setiap video kat bawah ni.


Sebab saya nak tunjuk REAL RESULT.. Ni bukan edit screenshot wasap atau edit testimoni gogle”..


tak.. tak..


ni betul2 HASIL ..

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KLIK VIDEO UNTUK PLAY

Lemak Tebal Siap Boleh Genggam-Klik Video Untuk Tengok Hasil Sebelum Selepas

“Lemak tebal tepi perut dan kawasan bawah perut memang merimaskan. Setelah mengamalkan pengambilan Predator dalam 2bulan lebih, lemak tebal sekarang dah takde lagi”

En. Fadli

Play Video

Dari Badan Boroi Terus Slim-Klik Video Untuk Tengok Hasil Sebelum Selepas

“Dulu ingat badan dah takde harapan dah nak susut, tapi selepas amalkan Predator ni,dalam 3bulan sahaja macam tak percaya dengan hasil yang saya dapat”

En. Arir

Play Video
Play Video

Umur baru 23tahun,tapi nampak macam 30tahun sebab boroi- Klik Video Untuk Tengok Hasil Sebelum Selepas

“tak boleh tahan la, asik kena troll je dengan member-member..cakap badan gedabak macam orang dah kawin, padahal saya bujang lagi,lepas amalkan dalam 2bulan lebih,hasilnya amat menakjubkan!”

En. Yusof

Play Video

lepas anak 2orang,badan terus menjadi-jadi naik-Klik Video Untuk Tengok Hasil Sebelum Selepas

“masa awal kawin,badan memang steady..lepas dah anak 2orang, terus membuak-buak naik. lemak jangan cerita la,memang tebal. nasib baik saya jumpa Predator ni.saya cuma pakai dalam tempoh 3bulan sahaja dan dapat hasil yang tak pernah saya jangka boleh dapat”

En. Nizam

"Dulu Perut macam Boroi habis, selepas amalkan Predator, dah nampak perut makin rata"- Ah Boon Klang-

"Badan saya memang jenis bulat dan susah nak turun, selepas amalkan suplement ni,kawan2 dah tegur nampak makin slim" -Akmal Kulai-

Saya badan ok je, tapi tang perut memang boroi..lepas dah guna,dah nampak beza dah dari dulu-Fizi Seremban-

"Banyak kurang dah Boroi saya ni, saiz seluar pun dah makin kecik sekarang" -Zul Ipoh

"Tak sangka boleh turun sebanyak ni, kawan2 duk tegur..Bukan je badan nampak beza, dengan muka pun ikut beza sekali- Azman Jb-

KAN BEST BILA DAH KURUS..

-DAH TAK PERLU BELI BAJU BARU

-TAK SEGAN PAKAI BAJU SELUAR TERKELUAR LEMAK SANA SINI

-BADAN PUN DAH TAK CEPAT MENGAH

-TAK RISAU NAK BUAT AKTIVITI YANG KITA SUKA

Play Video

"Gunakan cuma 1 sacet sehari, shake dengan 250ml air sejuk"

“Sebotol ada 30sacet. Setiap serving adalah 20gram powder. Gunakan 1 sacet sehari. Shake dengan 200ml air sejuk atau air berais. 

Gunakan pada sebelum sarapan atau jika ada ingin membuat senaman pada hari tersebut, gunakan pada sebelum senaman. Janji sehari sekali gunakan”

CARA PREDATOR BERFUNGSI​

-MENGGUNAKAN SIMPANAN LEMAK SEBAGAI TENAGA

-KAWAL SELERA MAKAN DENGAN BAGI RASA KURANG LAPAR LEBIH LAMA

-BAGI TENAGA EXTRA KETIKA BERSENAM

-TAKDE KESAN SAMPINGAN SEPERTI PENING KEPALA,MUAL,PITAM, JANTUNG BERDEBAR DAN susah tidur

Senang cerita predator ni adalah suplement booster yang kita guna untuk percepatkan lemak buncit jadi hilang..

BAHAN UTAMA DARI HERBA YANG TERBAIK

PREDATOR ADVANCED 100% Selamat & HALAL JAKIM

Bahan yang digunakan terdiri dari campuran herba seperti Kulit Kayu Manis, Cili Pepper, Buah Delima dan lain2 herba.Jadi ianya adalah selamat untuk digunakan.

PREDATOR ADVANCED
adalah Suplement, ianya bukan macam Ubatan Chemical yang bagi side efek pada pengguna..

Predator dah diuji oleh bahagian farmasi KKM. Ianya dikelaskan sebagai [email protected] tambahan yang tidak mengandungi barang larangan atau merbahaya pada tubuh badan kita.

Jom Guna Tanpa Ragu-Ragu

"Kalau order sekarang, saya bagi Bonus kat bawah ni untuk anda.."

Ini Bonus yang anda bakal dapat jika dapatkan Predator Herbal Fatburner Advance

Free Postage RM15

Free pos , walaupun beli sebotol. Sabah Sarawak pun kita boleh pos.

Free Shaker RM10

Shaker ni harga Rm10, saya bagi Free je..Senang nak shake buat minum Predator nanti.

Diskaun sehingga 20%

Kalau anda beli banyak, dapat lebih diskaun.Jadi plan dulu berapa botol anda agak2 nak guna, boleh terus beli sekaligus dan lebih jimat

Extra Bonus:
1-Cara pemakanan harian
2-Simple workout yang efektif dari rumah

Tutorial ni biasa dijual pada harga Rm190, untuk pengguna Predator saya bagi secara Percuma..
Bonus ini boleh diakses dengan Vip Kad yang anda akan dapat dengan pembelian Predator hari ini! “

Antara contoh tutorial dalam Akses Vip Predator

teknik senaman berkesan untuk perut boroi

cara untuk kurangkan lemak tebal yang berlipat

cara diet terbaik walaupun makan nasi


Bonus Tambahan!

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada perubahan..

Dah follow apa saya ajarkan tapi masih tak dapat hasil, saya gantikan semula bayaran anda..

Jadi tak rugi apa kan??

Jika anda telah mencuba produk kami, dan mengamalkan secara konsisten mengikut apa yang telah disarankan dan tiada kesan selama 30 hari, kami kembalikan wang anda.. 

Tiada Online Banking untuk Transfer bayaran?

Takpe..Boleh pilih menu COD..Order dulu..Barang dah sampai nanti baru bayar pada posmen..

Terbaik kan..

Servis COD hanya cover semenanjung sahaja buat masa ini. Untuk Sabah Sarawak sila buat pilihan Online Transfer.

Jangan risau kalau takut nak bayar dulu, Anda boleh order di website ini dan pilih sistem COD masa nak buat bayaran

Harga Asal Sebotol Predator Advance

RM160

Harga Akses Coaching pula bernilai Rm190

Total =RM350

PROMOSI SEPTEMBER 2020..HARGA SERENDAH..

RM130 shj sebotol (jimat RM220)

Predator Advanced+ Akses Coaching+Postage+Shaker

OFFER INI AKAN TAMAT DALAM..​

3 BULAN PENGGUNAAN

2 BULAN PENGGUNAAN

1 BULAN PENGUNAAN

CARA NAK ORDER:

1-Pilih berapa unit di button bawah
2-Isikan nama,alamat dan no phone
3-Pilih nak COD atau nak Transfer
4-Tekan Place Order

Anda akan terima update Tracking Pos selepas Place Order

isi detail anda di bawah sekarang

Order sebelum 2petang akan dihantar pada hari yang sama. Order selepas 2petang akan dihantar pada keesokan harinya..

Your Products

Product
Quantity
Price
3 BOTOL PREDATOR ADVANCED1
RM330.00
PALING LARIS!
2 BOTOL PREDATOR ADVANCED1
RM240.00
1 BOTOL PREDATOR ADVANCED1
RM130.00
1 BOTOL PREDATOR ADVANCED + 1 STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM230.00
2 BOTOL PREDATOR ADVANCED + 1 STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM340.00
3 BOTOL PREDATOR ADVANCED + 1 STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM430.00

Billing details

Your order

Product Total
3 BOTOL PREDATOR ADVANCED  × 1 RM330.00
Subtotal RM330.00
Shipping
Total RM330.00
  • Penghantaran COD oleh courier NINJAVAN. Bayaran tunai dibuat pada posmen bila barang sampai. Posmen akan mesej/ call dahulu sebelum datang nak hantar barang.COD terhad kepada semenanjung sahaja.

Jika anda mahukan khidmat COD, tekan pada button COD. Jika anda ingin membuat Online Transfer melalui Billplz ,sila tekan button Bayaran Online.

Selepas isi maklumat dan pilih cara bayaran, sila tekan button PLACE ORDER atau Pay with Billplz di bawah.

GERENTI!
100% ORIGINAL
100% FRESH PRODUK
100% DIRECT COMPANY TO CUSTOMER

-KAMI TIADA AGENT, DROPSHIP, STOKIS, DEALER, LZADA, SHOPE-

Jadi kalau nak order, memang direct pada STRONGMAN FITNESS sahaja

ORDER SEKARANG!!

Ya..Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan juga perempuan.

Jangan risau, anda akan mendapat modul latihan workout yang sesuai untuk membantu anda lebih cepat dapat hasil!

Mereka yang menghidap Sakit Jantung, Diebetis, Darah Tinggi dan Kencing Manis.

Ya..Produk in memang disahkan selamat serta mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Ya. Sudah tentu..Produk ini adalah suplement, ianya bukan dadah atau steroid yang boleh menyebabkan anda gagal dalam ujian urin test anda.

Sehari guna sekali, shake dengan 350ml air sejuk..Gunakan sebelum sarapan atau pada sebelum melakukan senaman.Sebotol tahan untuk sebulan penggunaan.

Biasanya dalam 7 hari penggunaan akan mula dapat melihat kesan yang positif.

Tutorial akan mula diberikan setelah selesai membuat tempahan.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya.

All Right Reserved 2020

Tiada bayaran online atau ada pertanyaan lain? tekan button wasap di bawah untuk hubungi kami.

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top