BUAT 2 3KALI JE SEMINGGU, DAH NAMPAK Lemak MAKIN SUSUT..

Jom Tengok Video ni sampai habis .

Asyik komplen nak bagi Boroi hilang tapi tak

tahu cara pun tak jadi jugak bos..

Saya tahu, masalah ni bos tengah fikirkan…

KELEBIHAN LATIH OTOT UNTUK BAKAR LEMAK

MENJIMATKAN MASA ANDA

SMR membantu menjimatkan masa anda. Jika anda nak bersenam di luar, anda perlu bersiap, pakai pakaian kemas dan mungkin perlukan masa untuk anda sampai ke destinasi senaman anda.

Dengan SMR, anda cuma plug and play bebannya, dan terus mulakan workout!

MENJIMATKAN DUIT ANDA

Tak perlu risau tentang komitmen yuran gym dan Personel Trainer  yang sudah tentu makan kos beratus ringgit sebulan

Dengan SMR, anda boleh berlatih bila-bila masa mengikut video panduan yang saya sediakan.

KURANGKAN RISIKO ANDA TERDEDAH

Nak workout di tempat tumpuan ramai seperti taman permainan, padang, gym dan sebagainya sudah tentu melibatkan tumpuan berkumpul ramai orang

Dengan SMR, anda dah tak perlu risau pasal jarak sosial dan lain-lain lagi

KESAN SEHINGGA 72JAM

Otot akan rasa sengal selepas kita selesai Workout, untuk Otot pulih semula seperti biasa mengambil masa 24-72jam.

Dalam tempoh ini badan akan berada pada fasa bakar lemak yang optimum. Kardio pula hanya bakar lemak semasa kita berlatih sahaja.

Memperkenalkan...

Strongman Muscle Rope

” Ianya adalah alat workout yang yang berfungsi untuk melatih setiap bahagian badan kita dengan lebih tepat dan berkesan” 

SET STRONGMAN MUSCLE ROPE (SMR)

JENAMA STRONGMAN FITNESS

  • 5 Unit rope 70kilo bebanan boleh laras
  • 2 Unit aksesori kaki
  • 1 Unit Aksesori pintu
  • 2 Unit Pemegang
  • 1 Unit Beg Sandang
  • 110 Teknik Workout Tutorial

Semua bahagian otot pun boleh training... Lemak di sekitar kawasan kita training pun akan terbakar sekali!

SPEC SMR

5 cable dengan bebanan sehingga 70kilo! SMR dibuat dari getah Kualiti Tinggi yang boleh ditarik 3kali ganda dari panjang asal.Ini untuk memastikan anda boleh workout tanpa rasa takut putus!

pemegang bersalut span yang kemas dan selesa!

Aksesori pintu dan kaki yang lebih besar dan kuat!

Kualiti clipper yang tebal dan kuat memastikan anda sentiasa dalam keadaan selamat semasa sedang bersenam.

Alat Workout JENIS MACAM ni selamat ke kita nak guna?

Jangan risau..Workout dengan alatan cable ni dah diguna oleh ramai atlet di seluruh dunia.

Ianya Selamat, Berkesan dan Praktikal untuk dibuat di mana-mana.

DapaTkan Fullset SMR dengan...

3 BONUS TERHAD!

BONUS 1

Free Video Coaching SMR  Fullbody Workout

Dalam coaching ni saya sendiri ajarkan camne cara nak gunakan SMR dengan Betul dan Berkesan!

8 Video Bahagian Otot

Chest, Back, Shoulder, Abs, Biceps, Triceps, Leg Day, Cardio

1 Bahagian Otot  ada lagi Pecahan 4-8 rutin Movement Berbeza

BONUS 2

Ada Waranty kalau putus atau rosak selama 90Hari!

Waranty ni saya bagi kerana saya tahu kualiti SMR memang Terbaik.

Jangan risau, Kos nak postage waranty pun saya payung sekali!

BONUS 3

Refund semula duit bayaran jika coaching yang saya ajarkan tak rasa efek sakit langsung pada otot anda.

BONUS TAMBAHAN!

Percuma postage ke seluruh Malaysia..Tidak kira di mana tempat anda berada walaupun Sabah Sarawak..

Kami tanggung kosnya secara Percuma!

Harga Asal Fullset Strongman Muscle Rope Rm230

Harga Akses Coaching pula bernilai Rm190

90 Hari Waranty + Postage

JUMLAH = RM420

PROMOSI HUJUNG TAHUN !

Rm99 sahaja! 

(jimat RM300)

Fullset SMR+ Akses Coaching+Waranty 90Hari (Apa2 rosak ganti Baru)+Postage
(Terhad pada stok Promosi sedia ada sahaja)

Dah jangan tangguh lagi, kalau Order sekarang, lagi 2 3hari dah boleh start Buang Lemak2 yang ada tuu..

meh saya ajarkan sampai jadi ok..

DAPATKAN SET ORIGINAL SMR PRO DARI STRONGMAN FITNESS SAHAJA!

smr telah didaftarkan dan dilindungi sebagai registered produk..

Ianya Hanya Diedarkan Oleh Strongman Fitness

ORDER MELALUI WHATSAPP

KLIK SINI

ORDER MELALUI SHOPEE

KLIK SINI

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor. 0137476379

Scroll to Top