"mari sya ajarkan cara hilangkan geleber perut tu sampai jadi"

“100% kesan serta merta bila ikut teknik yang saya ajarkan”

Klik video untuk tengok hasil saya!

Play Video

ini antara teknik yang diajar dalam tutorial SMR. Banyak lagi ada saya ajarkan dalam akses coaching!

Saya faham bos tengah runsing dengan masalah perut boroi,dah macam-macam senaman bos buat..tapi masih belum nampak hasil lagi.

jangan susah hati lagi..

Mungkin selama ni teknik yang bos buat masih belum cukup untuk bagi hasil yang diinginkan..

Sebab itu saya nak tunjukkan teknik yang ringkas, mudah dan juga berkesan untuk bos amalkan.

 

Dimana saya sendiri dah buat dah berjaya dapat hasil!

Memperkenalkan

set lengkap strongman muscle rope

BAKAR LEMAK DAN BENTUK BADAN LEBIH FIT!

Belajar teknik macam mana dengan melatih otot mampu untuk membantu menghilangkan lemak dengan lebih berkesan!

SCAN AKSES KAD DAN TERUS VIEW TRAINING DI SMARTPHONE

Lengkap dengan fullbody workout yang diajarkan dalam tutorial coaching. Hanya tinggal scan dan terus dapat akses penuh!

DALAM COACHING SMR, bos AKAN BELAJAR..

-Cara workout yang efektif-
-cara pernafasan-
-postur-
-reps-
-Movement-
-Superset-

harga asal rm230..promosi oktober 2020 cuma...

STRONGMAN MUSCLE ROPE PRO EDITION

RM230
RM 120 FULLSET
  • 5 ROPE BEBANAN 70KG
  • SEPASANG PEMEGANG
  • 1 UNIT AKSESORI PINTU
  • SEPASANG AKSESORI KAKI
  • BAG PACKING BALDU
  • AKSES COACHING TUTORIAL MEMBERSHIP
  • FREE POS | FREE SUPPORT
  • 90 HARI WARANTY UNTUK APA2 KEROSAKAN
Popular

APA BEZA SMR DENGAN ROPE YANG TERDAPAT DI TEMPAT LAIN?

Bila kita berlatih dengan bebanan, kita perlu tahu apa yang kita buat adalah betul.Jika tidak kita akan mudah terdedah kepada kecederaan dan apa kita buat juga sia-sia sahaja.

"SEMAKIN KERAP KITA MELATIH OTOT, SEMAKIN CEPAT IANYA MEMBAKAR LEMAK DAN BENTUK BADAN KITA JADI FIT "

offer bakal ditutup dalam..

DAPATKAN SET ORIGINAL SMR PRO DARI STRONGMAN FITNESS SAHAJA!

smr telah didaftarkan dan sebagai registered produk..

Ianya Dijamin Tiada Dijual di Tempat lain.

CARA NAK DAPATKAN
SMR PRO

1-Pilih berapa set di button bawah
2-Isikan nama,alamat dan no phone
3-Pilih nak COD atau nak Transfer
4-Tekan Place Order

Anda akan terima update Tracking Pos selepas Place Order

isi detail anda di bawah sekarang

Order sebelum 2petang akan dihantar pada hari yang sama. Order selepas 2petang akan dihantar pada keesokan harinya..

Your Products

Product
Quantity
Price
PALING LARIS!
1SET STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM120.00
2SET STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM199.00
1 BOTOL PREDATOR ADVANCED + 1 STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM230.00
2 BOTOL PREDATOR ADVANCED + 1 STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM340.00
3 BOTOL PREDATOR ADVANCED + 1 STRONGMAN MUSCLE ROPE1
RM430.00

Billing details

Your order

Product Total
1SET STRONGMAN MUSCLE ROPE  × 1 RM120.00
Subtotal RM120.00
Shipping
Total RM120.00
  • Penghantaran COD oleh courier NINJAVAN. Bayaran tunai dibuat pada posmen bila barang sampai. Posmen akan mesej/ call dahulu sebelum datang nak hantar barang.COD terhad kepada semenanjung sahaja.

Jika anda mahukan khidmat COD, tekan pada button COD. Jika anda ingin membuat Online Transfer melalui Billplz ,sila tekan button Bayaran Online.

Selepas isi maklumat dan pilih cara bayaran, sila tekan button PLACE ORDER atau Pay with Billplz di bawah.

Hanya Strongman Fitness sahaja yang menjual set SMR ini..Strongman Muscle Rope Pro Edition juga  didatangkan khas dengan color merah semua. Selain color merah, itu bukan set SMR PRO. Walaubagaimanapun tak guna juga anda mendapatkan produk yang serupa tapi akhirnya tak tahu cara yang betul untuk dapatkan hasil macam sya ajarkan.

Latihan bebanan seperti SMR memerlukan teknik pernafasan, postur,movement,reps,resting time dibuat dengan betul supaya bukan sahaja latihan anda lebih efektif,malahan ianya selamat untuk anda lakukan.Tak perlu buang masa nak survey macam mana cara buat, sya dah setupkan semua latihan yang anda cuma perlu ikut sahaja untuk dapatkan kesan terbaik.

 Seperti mana juga kita workout di gym, kita perlu ada asas yang betul untuk menggunakan bebanan yang ada. Tanpa asas, sebenarnya kita merisikokan diri untuk cedera.Sebab itu adanya trainer atau coach untuk memberitahu kita apa yang betul dan apa yang salah untuk kita lakukan.Jika kita pandai-pandai sendiri ,maka risiko cedera tu memang ada.

Ya..Produk in memang disahkan selamat,cuma cara penggunaan kita yang memastikan kita lebih selamat. Ibarat bermain bebanan dumbell, dumbell itu selamat, tapi jika kita salah teknik, ianya juga boleh mendatangkan cedera pada diri kita.

Ya. Sudah tentu..Sakit pada kawasan otot yang kita latih adalah normal. Ini menunjukkan senaman yang kita buat adalah berkualiti. Apa yang perlu kita lakukan adalah ikut jadual latihan dengan betul. Di sini pentingnya asas latihan SMR di dalam Akses Coaching,supaya kita tidak melatih otot yang sama berulang-ulang kali sedangkan otot tersebut masih belum sempat untuk recovery.

Biasanya pada selepas latihan,kita akan rasa sakit pada kawasan otot yang kita latih. Ini normal,apa yang perlu kita buat adalah mendapatkan rehat dan makan yang cukup. Otot kita akan mula nampak perubahan bila kita berulang-ulang kali melatihnya dan memberikan rehat secukupnya. Anggaran 3bulan ke atas anda akan mula nampak perubahan jika anda konsisten menggunakannya mengikut jadual Akses Training SMR PRO.

Anda akan diberikan kad akses. Dari kad tersebut , anda akan tahu apa perlu anda buat untuk mendapatkan akses Training SMR PRO.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya. Tapi saya mencadangkan anda untuk konsisten menggunakannya,ianya bukan sahaja membantu membentuk badan anda lebih Fit, malah menjadikan anda seorang yang aktif dan sihat.

All Right Reserved 2020

Tiada bayaran online atau ada pertanyaan lain? tekan button wasap di bawah untuk hubungi kami.

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top