"dulu lemak saya pun tebal, tapi lepas rajin workout 2 3kali seminggu, dah nampak beza dia"

Apa kata mereka?

“masa saya terhad untuk keluar berjogging dan buat aktiviti riadah, nak main basikal pun cuma hujung minggu jer..bila ada SMR ni,dapat jugak mandi peluh tiap2 petang..”

Rizal Shah Alam

“balik kerja dah lambat..memang tak sempat nak jaga badan..makin lama badan pun rasa makin boyak dan tak selesa..bila guna SMR ni dah mudah..on the spot jer terus buat..”

Kamal Kajang

"nak bagi lemak susut cepat ni kita kena push badan kita dengan rekrut otot dengan lebih kerap"

“tapi apa cara terbaik nak latih otot walaupun buat dari rumah jer

Memperkenalkan...

strongman muscle rope

SET STRONGMAN MUSCLE ROPE (SMR)

  • 5 Unit rope 70kilo bebanan boleh laras
  • 2 Unit aksesori kaki
  • 1 Unit Aksesori pintu
  • 2 Unit Pemegang
  • 1 Unit Beg Baldu
  • 110 Teknik Workout Tutorial

Semua bahagian otot pun boleh training...

high quality cable!

5 cable dengan bebanan sehingga 70kilo!

pemegang bersalut span yang kemas dan selesa!

Aksesori pintu dan kaki yang lebih besar dan kuat!

Kualiti clipper yang tebal dan kuat!

Kualiti jauh berbeza dengan brand murahan yang dijual di pasaran!

Dapakan Fullset lengkap dengan...

3 BONUS TERHAD!

BONUS 1

FREE AKSES TRAINING UNTUK SEMUA TUTORIAL video smr.. cuma scan qr code dan anda dah boleh terus gunakan smr!

Lengkap dengan fullbody workout yang diajarkan dalam tutorial coaching. Hanya tinggal scan dan terus dapat akses penuh!

DALAM COACHING SMR, bos AKAN BELAJAR..

-Cara workout yang efektif-
-cara pernafasan-
-postur-
-reps-
-Movement-
-Superset-

BONUS 2


Waranty 90hari atas apa-apa kerosakan semasa menggunakan SMR.. Hanya maklumkan kami untuk gantian baru..

Jangan risau, kos postage kami tanggung Percuma!

BONUS 3


Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada perubahan..

Dah follow apa saya ajarkan tapi masih tak dapat hasil, saya gantikan semula bayaran anda..

Jadi tak rugi apa kan??

Jika anda telah mencuba produk kami, dan mengamalkan secara konsisten mengikut apa yang telah disarankan dan tiada kesan atau rasa sakit pada kawasan yang dilatih.. kami kembalikan wang anda.. 

BONUS TAMBAHAN!

Percuma postage ke seluruh Malaysia..Tidak kira di mana tempat anda berada walaupun Sabah Sarawak..

Kami tanggung kosnya secara Percuma!

BAYARAN SECARA TRANSFER ATAU CASH ON DELIVERY!

Servis COD hanya cover semenanjung sahaja buat masa ini. Untuk Sabah Sarawak sila buat pilihan Online Transfer.

Jangan risau kalau takut nak bayar dulu, Anda boleh order di website ini dan pilih sistem COD masa nak buat bayaran

Harga Asal Fullset Strongman Muscle Rope Rm230

Harga Akses Coaching pula bernilai Rm190

Total =RM420

PROMOSI NOVEMBER HARGA CUMA..

RM420

shj Fullset (jimat RM300)

Fullset SMR+ Akses Coaching+Waranty 90Hari (Apa2 rosak ganti Baru)+Postage
(Promosi Ini Akan Ditutup Bila-bila Masa Sahaja)

"lemak saya dah settle dah, anda pun boleh buat juga"

Dah jangan tangguh lagi, kalau Order sekarang, lagi 2 3hari dah boleh start Buang Lemak2 yang ada tuu..

meh saya ajarkan sampai jadi ok..

offer bakal ditutup dalam..

DAPATKAN SET ORIGINAL SMR PRO DARI STRONGMAN FITNESS SAHAJA!

smr telah didaftarkan dan sebagai registered produk..

Ianya Dijamin Tiada Dijual di Tempat lain.

CARA NAK ORDER ONLINE TRANSFER ATAU COD :

1-Pilih berapa set di button bawah
2-Isikan nama,alamat dan no phone
3-Pilih nak COD atau nak Transfer
4-Tekan Pay With Billplz atau Place Order

Anda akan terima update Tracking Pos selepas Place Order

isi detail anda di bawah sekarang

Order sebelum 2petang akan dihantar pada hari yang sama. Order selepas 2petang akan dihantar pada keesokan harinya..

Your Products

Product
Quantity
Price
PALING LARIS!
1SET SMR1
RM120.00
2SET SMR1
RM180.00

Billing details

Your order

Product Total
1SET SMR  × 1 RM120.00
Subtotal RM120.00
Shipping
Total RM120.00
  • Bayar Secara Online Banking atau Transfer. Pilihan Bank seperti Maybank2u, Cimb Cliks dan lain-lain seperti simbol di atas. Anda akan dibawa terus ke pilihan Bank yang anda inginkan dan boleh terus membuat bayaran seperti biasa. Barang sampai 2-3Hari Bekerja.

Jika anda mahukan khidmat COD, tekan pada button COD. Jika anda ingin membuat Online Transfer melalui Billplz ,sila tekan button Bayaran Online.

Selepas isi maklumat dan pilih cara bayaran, sila tekan button PLACE ORDER atau Pay with Billplz di bawah.

All Right Reserved 2020

TIADA BAYARAN ONLINE DAN ada pertanyaan lain? tekan button wasap di bawah untuk hubungi kami.

Lihat Produk Lain Disini

PREDATOR ADVANCED
PROGRAM KEMPIS PERUT DARI RUMAH

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll to Top