Jom saya tunjukkan macam mana cara guna SMR ni untuk Bantu Hilangkan Lemak dan Fitkan Badan tu..

Tengok Video ni sampai habis supaya saya boleh bantu bos Hilangkan Lemak Tepi Perut tu dengan lebih Berkesan!

Saya tahu, masalah ni bos tengah fikirkan…

KELEBIHAN LATIH OTOT UNTUK BAKAR LEMAK DENGAN SMR

MENJIMATKAN MASA ANDA

SMR membantu menjimatkan masa anda. Jika anda nak bersenam di luar, anda perlu bersiap, pakai pakaian kemas dan mungkin perlukan masa untuk anda sampai ke destinasi senaman anda.

Dengan SMR, anda cuma plug and play bebannya, dan terus mulakan workout!

MENJIMATKAN DUIT ANDA

Tak perlu risau tentang komitmen yuran gym dan Personel Trainer  yang sudah tentu makan kos beratus ringgit sebulan

Dengan SMR, anda boleh berlatih bila-bila masa mengikut video panduan yang saya sediakan.

KURANGKAN RISIKO ANDA TERDEDAH

Nak workout di tempat tumpuan ramai seperti taman permainan, padang, gym dan sebagainya sudah tentu melibatkan tumpuan berkumpul ramai orang

Dengan SMR, anda dah tak perlu risau pasal jarak sosial dan lain-lain lagi

KESAN SEHINGGA 72JAM

Otot akan rasa sengal selepas kita selesai Workout, untuk Otot pulih semula seperti biasa mengambil masa 24-72jam.

Dalam tempoh ini badan akan berada pada fasa bakar lemak yang optimum. Kardio pula hanya bakar lemak semasa kita berlatih sahaja.

Memperkenalkan...

strongman muscle rope

” Ianya adalah alat workout yang yang berfungsi untuk melatih setiap bahagian badan kita dengan lebih tepat dan berkesan” 

SET STRONGMAN MUSCLE ROPE (SMR)

JENAMA STRONGMAN FITNESS

  • 5 Unit rope 70kilo bebanan boleh laras
  • 2 Unit aksesori kaki
  • 1 Unit Aksesori pintu
  • 2 Unit Pemegang
  • 1 Unit Beg Baldu
  • 110 Teknik Workout Tutorial

Semua bahagian otot pun boleh training...

SPEC SMR

5 cable dengan bebanan sehingga 70kilo! SMR dibuat dari getah Kualiti Tinggi yang boleh ditarik 3kali ganda dari panjang asal.Ini untuk memastikan anda boleh workout tanpa rasa takut putus!

pemegang bersalut span yang kemas dan selesa!

Aksesori pintu dan kaki yang lebih besar dan kuat!

Kualiti clipper yang tebal dan kuat memastikan anda sentiasa dalam keadaan selamat semasa sedang bersenam.

Alat Workout JENIS MACAM ni selamat ke kita nak guna?

Jangan risau..Workout dengan alatan cable ni dah diguna oleh ramai atlet di seluruh dunia.

Ianya Selamat, Berkesan dan Praktikal untuk dibuat di mana-mana.

SAYA JAMIN ALAT WORKOUT INI AKAN MEmBANTU PERCEPATKAN LAGI HASIL ANDA NAK

DapaTkan Fullset SMR dengan...

3 BONUS TERHAD!

BONUS 1

Free Video Coaching SMR  Fullbody Workout

Dalam coaching ni saya sendiri ajarkan camne cara nak gunakan SMR dengan Betul dan Berkesan!

8 Video Bahagian Otot

Chest, Back, Shoulder, Abs, Biceps, Triceps, Leg Day, Cardio

1 Bahagian Otot  ada lagi Pecahan 4-8 rutin Movement Berbeza

BONUS 2

Ada Waranty kalau putus atau rosak selama 90Hari!

Waranty ni saya bagi kerana saya tahu kualiti SMR memang Terbaik.

Jangan risau, Kos nak postage waranty pun saya payung sekali!

BONUS 3

Refund semula duit bayaran jika coaching yang saya ajarkan tak rasa efek sakit langsung pada otot anda.

BONUS TAMBAHAN!

Percuma postage ke seluruh Malaysia..Tidak kira di mana tempat anda berada walaupun Sabah Sarawak..

Kami tanggung kosnya secara Percuma!

BAYARAN SECARA TRANSFER ATAU CASH ON DELIVERY!

Servis COD hanya cover semenanjung sahaja buat masa ini. Untuk Sabah Sarawak sila buat pilihan Online Transfer.

Jangan risau kalau takut nak bayar dulu, Anda boleh order di website ini dan pilih sistem COD masa nak buat bayaran

Harga Asal Fullset Strongman Muscle Rope Rm230

Harga Akses Coaching pula bernilai Rm190

Total =RM420

PROMOSI BULAN MAY !

RM420

rm99

shj Fullset (jimat RM300)

Fullset SMR+ Akses Coaching+Waranty 90Hari (Apa2 rosak ganti Baru)+Postage
(Terhad pada stok Promosi sedia ada sahaja)

Dah jangan tangguh lagi, kalau Order sekarang, lagi 2 3hari dah boleh start Buang Lemak2 yang ada tuu..

meh saya ajarkan sampai jadi ok..

offer bakal ditutup dalam..

DAPATKAN SET ORIGINAL SMR PRO DARI STRONGMAN FITNESS SAHAJA!

smr telah didaftarkan dan dilindungi sebagai registered produk..

Ianya Hanya Diedarkan Oleh Strongman Fitness

CARA ORDER SMR SECARA
ONLINE TRANSFER ATAU COD :

1-Pilih berapa set di button bawah
2-Isikan nama,alamat dan no phone
3-Pilih nak COD atau nak Transfer
4-Tekan Pay With Billplz atau Place Order

Anda akan terima update Tracking Pos serta merta selepas Place Order

isi detail anda di bawah sekarang

Order sebelum 2petang akan dihantar pada hari yang sama. Order selepas 2petang akan dihantar pada keesokan harinya..

Your Products

Product
Quantity
Price
PALING LARIS!
1SET SMR1
RM99.00
2SET SMR1
RM179.00

Billing details

Your order

Product Subtotal
1SET SMR  × 1 RM99.00
Subtotal RM99.00
Shipping
Total RM99.00
  • Bayar Secara Online Banking atau Transfer. Pilihan Bank seperti Maybank2u, Cimb Cliks dan lain-lain seperti simbol di atas. Anda akan dibawa terus ke pilihan Bank yang anda inginkan dan boleh terus membuat bayaran seperti biasa. Barang sampai 2-3Hari Bekerja.

Jika anda mahukan khidmat COD, tekan pada button COD. Jika anda ingin membuat Online Transfer melalui Billplz ,sila tekan button Bayaran Online.

Selepas isi maklumat dan pilih cara bayaran, sila tekan button PLACE ORDER atau Pay with Billplz di bawah.

cara ORDER SMR DI SHOPEE STORE STRONGMAN FITNESS

Sila tekan logo Shopee di bawah untuk terus ke store kami..

All Right Reserved 2020

NAK ORDER SECARA WASAP ATAU ada pertanyaan lain?
tekan button wasap di bawah untuk hubungi kami.

PREDATOR FAT BURNER
Kempiskan Perut 7x ganda lebih cepat dengan menggunakan Predator Suplement!
TEKAN SINI
HOME WORKOUT PROGRAM
Belajar cara senaman yang efektif untuk membantu menurunkan Berat Badan dan Kempiskan Perut
TEKAN SINI
Previous
Next

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor.

Scroll to Top