BUAT 2 3KALI JE SEMINGGU, DAH NAMPAK Lemak MAKIN SUSUT..

Terus terang, adakah ini masalah bos sekarang?

“Dah penat jogging dan berdiet tapi masih lagi tak nampak hasil yang kita nakkan “?

Rasa macam dah malas dah nak fikir pasal nak kurus ni?

sabar dulu..sebab saya nak share satu teknik yang saya sendiri amalkan untuk kurus dengan lebih cepat dan efektif..

saya rekomen untuk buat Latihan Otot atau Muscle Training.

Latihan sama macam pergi Gym tapi saya nak ajar buat dari rumah jer..

KELEBIHAN LATIH OTOT ATAU MUSCLE TRAINING LEMAK BAKAR LEMAK..

MENJIMATKAN MASA ANDA

SMR membantu menjimatkan masa anda. Jika anda nak bersenam di luar, anda perlu bersiap, pakai pakaian kemas dan mungkin perlukan masa untuk anda sampai ke destinasi senaman anda.

Dengan SMR, anda cuma plug and play bebannya, dan terus mulakan workout!

MENJIMATKAN DUIT ANDA

Tak perlu risau tentang komitmen yuran gym dan Personel Trainer  yang sudah tentu makan kos beratus ringgit sebulan

Dengan SMR, anda boleh berlatih bila-bila masa mengikut video panduan yang saya sediakan.

KURANGKAN RISIKO ANDA TERDEDAH

Nak workout di tempat tumpuan ramai seperti taman permainan, padang, gym dan sebagainya sudah tentu melibatkan tumpuan berkumpul ramai orang

Dengan SMR, anda dah tak perlu risau pasal jarak sosial dan lain-lain lagi

KESAN SEHINGGA 72JAM

Otot akan rasa sengal selepas kita selesai Workout, untuk Otot pulih semula seperti biasa mengambil masa 24-72jam.

Dalam tempoh ini badan akan berada pada fasa bakar lemak yang optimum. Kardio pula hanya bakar lemak semasa kita berlatih sahaja.

Alat Workout ni boleh bantu Pump Otot kat Rumah Jer bos..

Memperkenalkan...

Strongman Muscle Rope

” Ianya adalah alat workout yang yang berfungsi untuk melatih setiap bahagian badan kita dengan lebih tepat dan berkesan” 

SET STRONGMAN MUSCLE ROPE (SMR)

JENAMA STRONGMAN FITNESS

  • 5 Unit rope 70kilo bebanan boleh laras
  • 2 Unit aksesori kaki
  • 1 Unit Aksesori pintu
  • 2 Unit Pemegang
  • 1 Unit Beg Sandang
  • 110 Teknik Workout Tutorial

Semua bahagian otot pun boleh training...

SPEC SMR

5 cable dengan bebanan sehingga 70kilo! SMR dibuat dari getah Kualiti Tinggi yang boleh ditarik 3kali ganda dari panjang asal.Ini untuk memastikan anda boleh workout tanpa rasa takut putus!

pemegang bersalut span yang kemas dan selesa!

Aksesori pintu dan kaki yang lebih besar dan kuat!

Kualiti clipper yang tebal dan kuat memastikan anda sentiasa dalam keadaan selamat semasa sedang bersenam.

Alat Workout macam ni dah ramai orang guna sbb ianya Praktikal dan Efektif

Jangan risau..Workout dengan alatan cable ni dah diguna oleh ramai atlet di seluruh dunia.

Ianya Selamat, Berkesan dan Praktikal untuk dibuat di mana-mana.

SAYA JAMIN ALAT WORKOUT INI AKAN BANTU PERCEPATKAN LAGI HASIL ANDA NAK

DapaTkan Fullset SMR dengan...

3 BONUS TERHAD!

BONUS 1

Free Video Coaching SMR  Fullbody Workout

Dalam coaching ni saya sendiri ajarkan camne cara nak gunakan SMR dengan Betul dan Berkesan!

8 Video Bahagian Otot

Chest, Back, Shoulder, Abs, Biceps, Triceps, Leg Day, Cardio

1 Bahagian Otot  ada lagi Pecahan 4-8 rutin Movement Berbeza

BONUS 2

Ada Waranty kalau putus atau rosak selama 90Hari!

Waranty ni saya bagi kerana saya tahu kualiti SMR memang Terbaik.

Jangan risau, Kos nak postage waranty pun saya payung sekali!

BONUS 3

Refund semula duit bayaran jika coaching yang saya ajarkan tak rasa efek sakit langsung pada otot anda.

BONUS TAMBAHAN!

Percuma postage ke seluruh Malaysia..Tidak kira di mana tempat anda berada walaupun Sabah Sarawak..

Kami tanggung kosnya secara Percuma!

Offer bakal ditutup dalam..

Harga Asal Fullset Strongman Muscle Rope Rm230

Harga Akses Coaching pula bernilai Rm190

90 Hari Waranty + Postage

JUMLAH = RM420

PROMOSI HUJUNG TAHUN !

Rm99 sahaja! 

(jimat RM300)

Fullset SMR+ Akses Coaching+Waranty 90Hari (Apa2 rosak ganti Baru)+Postage
(Terhad pada stok Promosi sedia ada sahaja)

Dah jangan tangguh lagi, kalau Order sekarang, lagi 2 3hari dah boleh start Buang Lemak2 yang ada tuu..

meh saya ajarkan sampai jadi ok..

DAPATKAN ORIGINAL PRODUK DARI STRONGMAN FITNESS SAHAJA!

SMR telah didaftarkan dan dilindungi sebagai registered produk..

IANYA..
GERENTI!
100% ORIGINAL TANPA TIRUAN
100% FRESH PRODUK
100% DIRECT COMPANY TO CUSTOMER

-TIADA JUALAN OLEH AGENT, DROPSHIP, STOKIS, DEALER, LZADA, -

Jadi kalau nak order, memang direct pada STRONGMAN FITNESS sahaja.. ORDER SEKARANG!!

CARA ORDER SMR SECARA
ONLINE TRANSFER ATAU COD :

1-Pilih berapa set di button bawah
2-Isikan nama,alamat dan no phone
3-Pilih nak COD atau nak Transfer
4-Tekan Pay With Billplz atau Place Order

Anda akan terima update Tracking Pos serta merta selepas Place Order

isi detail anda di bawah sekarang

Order sebelum 2petang akan dihantar pada hari yang sama. Order selepas 2petang akan dihantar pada keesokan harinya..

Your Products

Product
Quantity
Price
PALING LARIS!
1SET SMR (#4726)
RM99.00
2SET SMR (#4773)
RM179.00

Billing details

Your order

Product Subtotal
1SET SMR  × 1 RM99.00
Subtotal RM99.00
Shipping
Total RM99.00
  • Barang sampai baru bayar-COD
    1-Anda terima barang baru bayar pada posmen Rm99
    2-COD hanya untuk semenanjung sahaja.
    3-Isi nama,alamat dan no phone di atas dan tekan Place Order di bawah

Jika anda mahukan khidmat COD, tekan pada button COD. Jika anda ingin membuat Online Transfer melalui Billplz ,sila tekan button Bayaran Online.

Selepas isi maklumat dan pilih cara bayaran, sila tekan button PLACE ORDER atau Pay with Billplz di bawah.

cara ORDER SMR DI SHOPEE STORE STRONGMAN FITNESS

Sila tekan logo Shopee di bawah untuk terus ke store kami..

Hanya Strongman Fitness sahaja yang menjual set SMR ini..Strongman Muscle Rope Pro Edition juga  didatangkan khas dengan color merah semua. Selain color merah, itu bukan set SMR PRO. SMR juga sudah didaftarkan dengan Badan Trademark Malaysia, segala penggunaan mana-mana bahagian  nama STRONGMAN MUSCLE ROPE juga adalah salah disisi undang-undang.Pihak kami sedang mempertimbangkan untuk mengambil tindakan ke atas pihak yang mengguna pakai Trademark kami tanpa kebenaran.

Anda berisiko untuk mengalami kecederaan jika anda tidak tahu apa yang anda lakukan. Latihan bebanan seperti SMR memerlukan teknik pernafasan, postur,movement,reps,resting time dibuat dengan betul supaya bukan sahaja latihan anda lebih efektif,malahan ianya selamat untuk anda lakukan.

Hernia atau angin pasang adalah simptom yang berlaku apabila kita berlatih dengan bebanan. Seperti mana juga kita workout di gym, kita perlu ada asas yang betul untuk menggunakan bebanan yang ada. Tanpa asas, sebenarnya kita merisikokan diri untuk cedera.Sebab itu adanya trainer atau coach untuk memberitahu kita apa yang betul dan apa yang salah untuk kita lakukan

Ya..Produk in memang disahkan selamat,cuma cara penggunaan kita yang memastikan kita lebih selamat. Ibarat bermain bebanan dumbell, dumbell itu selamat, tapi jika kita salah teknik, ianya juga boleh mendatangkan cedera pada diri kita.

Ya. Sudah tentu..Sakit pada kawasan otot yang kita latih adalah normal. Ini menunjukkan senaman yang kita buat adalah berkualiti. Apa yang perlu kita lakukan adalah ikut jadual latihan dengan betul. Di sini pentingnya asas latihan SMR di dalam Akses Coaching,supaya kita tidak melatih otot yang sama berulang-ulang kali sedangkan otot tersebut masih belum sempat untuk recovery.

Biasanya pada selepas latihan,kita akan rasa sakit pada kawasan otot yang kita latih. Ini normal,apa yang perlu kita buat adalah mendapatkan rehat dan makan yang cukup. Otot kita akan mula nampak perubahan bila kita berulang-ulang kali melatihnya dan memberikan rehat secukupnya. Anggaran 3bulan ke atas anda akan mula nampak perubahan jika anda konsisten menggunakannya mengikut jadual Akses Training SMR PRO.

Anda akan diberikan kad akses. Dari kad tersebut , anda akan tahu apa perlu anda buat untuk mendapatkan akses Training SMR PRO.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya. Tapi saya mencadangkan anda untuk konsisten menggunakannya,ianya bukan sahaja membantu membentuk badan anda lebih Fit, malah menjadikan anda seorang yang aktif dan sihat.

All Right Reserved 2022

NAK ORDER SECARA WASAP ATAU ada pertanyaan lain?
tekan button wasap di bawah untuk hubungi kami.

PREDATOR FAT BURNER
Kempiskan Perut 7x ganda lebih cepat dengan menggunakan Predator Suplement!
TEKAN SINI
HOME WORKOUT PROGRAM
Belajar cara senaman yang efektif untuk membantu menurunkan Berat Badan dan Kempiskan Perut
TEKAN SINI
Previous
Next

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor. 0137476379

Scroll to Top