STRONGMAN MUSCLE ROPE

Lebih Kerap kita Melatih Otot, Lebih Cepat Ianya Bantu untuk Kempiskan Perut..

 

Apa itu SMR? Klik Video Di Bawah dan Lihat Sampai Habis..

Play Video

HILANGKAN BUNCIT DENGAN BERKESAN

Tidak perlu risau jika tidak mampu untuk buat aktiviti kardio seperti berjogging ,ini kerana anda boleh dapat hasil yang lebih baik untuk mengatasi Buncit dengan mengamalkan senaman Weight Training

72 JAM AFTERBURN EFFECT

Anda berjogging,lemak akan dibakar pada masa itu sahaja.Dengan weight training,anda bukan sahaja membakar kalori pada masa bersenam,malah 48-72 jam badan anda masih dalam fasa membakar lemak meskpiun anda sedang berehat

JIMATKAN MASA

Dengan latihan Hanya dari rumah, anda boleh menjimatkan masa tanpa perlu ke gym. Gunakan masa terluang untuk buat aktiviti yang anda inginkan tapi dalam masa yang sama masih lagi kekal Fit.

TAK PERLU UPAH TRAINER YANG MAHAL

Kos upah trainer untuk ajar apa yang ada belajar buat badan seperti dalam tutorial SMR adalah sangat tinggi, anda juga akan membuang masa jika belajar sendiri dari sumber youtube.

Play Video

TUTORIAL UNTUK BUAT SENAMAN PERUT YANG LEBIH BAIK DARI SIT-UP

TAK SELESA LEMAK TEBAL BAWAH PERUT? BUAT CARA NI..

Play Video
Play Video

SET LENGKAP SMR YANG AKAN ANDA DAPAT

SPEC SMR ➡BOLEH LOADING SAMPAI 35KILO BEBANAN ➡GETAH LATEX YANG KUAT DAN TAHAN LASAK YANG BIASA DIGUNAKAN UNTUK BUAT TAYAR KERETA,BUKAN JENIS GETAH TPE YANG BIASA DIGUNAKAN UNTUK BUAT GELANG GETAH MAKANAN YANG MUDAH PUTUS. ➡CABLE LOCK JENIS BESI HIKING ➡RINGAN DAN MUDAH NAK DIBAWA KE MANA-MANA. ➡ SIAP DENGAN ANKLE STRAP UNTUK KAKI DAN HOLDER UNTUK LEKAT DI PINTU

HANYA PLUG N PLAY.. BOLEH MENCAPAI SEHINGGA 35KG DAYA BEBANAN..

Harga Asal Strongman Muscle Rope

HANYA RM 160 SEUNIT!

Tapi untuk masa yang terhad

                                                 harga seunit

SMR

Hanya RM120 SAHAJA

HARGA SMR

RM 120
/ 1 SET
  • Free 1x Bulan Akses Membership Training SMR Bernilai Rm297 (Boleh View dari Hp)
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free 3Bulan Waranty Bernilai Rm297
  • Jimat RM31
Hot Sales

Tunggu apa lagi?

Jangan fikir lama sangat untuk merebut peluang keemasan ini. 

Saya akan menarik tawaran hadiah yang bernilai RM297 (Video Tutorial Diet & Training SMR) ini pada bila-bila masa sahaja. 

Coaching Tutorial bernilai RM297 adalah yang paling Berbaloi untuk anda miliki kerana anda pastinya tidak akan dapat belajar dari tempat lain meskipun anda boleh mendapatkan model yang serupa dengan SMR.

Jika anda biasa dengan caj Trainer di Gym,anda pasti tahu nilai yang mereka letakkan untuk mengajar satu bahagian muscle part sahaja sudah berjumlah 4 ke 5 ratus..Ini belum masuk lagi untuk fullbody workout!

Tanpa tahu Teknik Postur yang Betul, Cara Pernafasan yang Tepat, Reps, Set, Movement ,Range Of Motion, Rotation Day Workout, Target Area Muscle dan banyak lagi, apa yang anda buat adalah sia-sia.

Ibarat anda beli set dumbell dari pasaraya dan meniru workout yang dilakukan untuk Besarkan Tangan sedangkan anda tidak tahu pun nama set senaman tersebut, target area yang tepat, cara pernafasan yang betul, jumlah set yang sesuai, timing rest yang betul dan banyak lagi, anda sememangnya sedang membuang masa.

Bagi menaikkan semangat anda untuk belajar cara yang betul menggunakan SMR, saya kongsikan 2 video yang target untuk develop Otot Biceps dan juga Shoulder.

5 Minit BICEPS WORKOUT

Bagaimana Melatih Otot SHOULDER DENGAN LEBIH MUDAH

Ini adalah sebahagian kecil dari Koleksi Rahsia Video Tutorial Training Strongman Muscle Rope yang anda akan dapat selepas mendapatkan SMR. Anda boleh buat dan praktikkan sehingga hilang lemak di perut anda dan paada masa yang sama membentuk badan anda lebih Fit!

Sementara Promosi ini masih ditawarkan.

Jangan bertangguh lagi!

SEMAKIN KERAP KITA MELATIH OTOT, SEMAKIN CEPAT IANYA MEMBANTU KITA UNTUK BENTUK BADAN LEBIH FIT

Jika ini adalah jawapan yang anda cari selama ini, 

kenapa perlu tunggu lagi dan bertangguh?

Dapatkan segera Strongman Muscle Rope harini dan mulakan perubahan anda seawal esok hari. Lebih lama kita tunggu, lebih banyak masa yang kita akan buang.

 

Tiada Siapa Dapat Mengubah Diri Kita Melainkan Diri Kita Sendiri.

Its Now Or Never!

 

FAQ

Ya..Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan juga perempuan.

Sesuai digunakan oleh mereka yang ingin melatih otot dan membantu membakar lemak dengan lebih berkesan

Ya..Produk ini telah melalui fasa Quality Check sebanyak 3kali,pengguna tidak perlu risau akan ketahanan produk

Ya. Sudah tentu..Produk ini direka khas untuk memberi kesan yang sama seperti kita workout di gym. Malah latihan yang diajar juga hampir kesemuanya latihan yang dibuat di gym cuma dengan alat yang berbeza.

Produk ini boleh bertahan sehingga 2tahun jika betul cara penjagaannya. Elakkan untuk terdedah pada air yang bertakung atau pun disimpan di atas dashboard kereta yang panas.

Biasanya dalam 7 hari penggunaan, kita akan mula dapat melihat kesan yang positif. Otot akan mula pejal dan badan juga rasa semakin sihat dengan aktiviti yang kita lakukan

Tutorial dan membership akses akan mula diberikan setelah selesai membuat tempahan.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik. Jadi sudah tentu anda tidak akan risau dengan produk tiruan kerana anda membuat belian terus kepada Strongman Fitness.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda untuk memenuhi keperluan harian anda..Semakin anda mengamalkannya, anda akan dapat melihat perubahan yang positif pada bentuk badan dan juga tahap keyakinan anda.

JANGAN TUNGGU LAGI..
jIKA BUKAN SEKARANG,BILA?

Saya faham,masalah berat badan dan lemak berlebihan  anda memang sangat merunsingkan anda..Anda mencari alternatif untuk berubah, cuma mungkin apa yang anda buat ketika ini belum betul-betul cukup untuk membantu anda berubah..

Apa yang anda perlukan adalah cuba sesuatu yang belum pernah anda buat sebelum ni, dan konsisten dengannya.Jika dengan aktif melatih Otot, mampu memberikan apa yang kita inginkan,apa salahnya kita mencuba.

Kita tidak boleh mengharapkan hasil yang berbeza dengan tindakan yang sama, ini satu pengharapan yang sia-sia.

Semoga dengan usaha kita tanpa henti, kita mampu mencapai kehidupan yang lebih sihat seperti apa yang kita impikan

Ikhlas,

Fadhli Strongman Fitness

Coach Fitness Anda

 

ADA PERTANYAAN SEBELUM MEMBUAT ORDER? KLIK BUTTON WASAP DI BAWAH.. SAYA AKAN BANTU SEBAIK MUNGKIN

Jika ini adalah jawapan yang anda cari selama ini, 

kenapa perlu tunggu lagi dan bertangguh?

Dapatkan segera Strongman Muscle Rope harini dan mulakan perubahan anda seawal esok hari. Lebih lama kita tunggu, lebih banyak masa yang kita akan buang.

Tiada Siapa Dapat Mengubah Diri Kita Melainkan Diri Kita Sendiri.

Its Now Or Never!

PERHATIAN: Khas untuk abg akak yang dah Rimas nak kempiskan perut tapi masih belum Berjaya!

Nak Perut Kempis dan Berat Turun lagi cepat berbanding cuma buat senaman dan jaga makan?

30 Hari 😱

Perut jadi Kempis, Lemak terus Hilang!

kempiskan perut predator

Bantu lemak perut anda susut dengan lebih cepat tanpa perlu tunggu tempoh yang lama untuk dapatkan hasil!

Jom start hari ini!

Perut lambat kempis? Dah cut makan dan senaman pun macam xde nampak efek?

Bukan apa, dah banyak tips kempis perut dicuba, banyak makanan dah tolak tepi,tapi perut pun masih bulat macam xde apa berubah pun..

Play Video

Saya dulu pun macam tu juga, tapi bila sedar yang suplement pun ada faktor membantu untuk cepat susutkan lemak, apa salahnya saya mencuba. Hasilnya memang memeranjatkan!

Jom saya perkenalkan suplement Predator Advance!

SUPLEMENT BOOSTER yang membantu mempercepatkan lemak jadi susut.

Tak guna baju cantik, tapi dah tak boleh pakai sebab perut makin besar

Dah tak perlu susah hati nak beli baju baru sebab baju harian makin sikit yang boleh pakai. Bila perut dah kempis, semua baju lama boleh pakai balik.

Bagi kawan-kawan kita terkejut

Selama ni mungkin kita rasa rendah diri sebab bentuk badan agak besar dari kawan2 yang lain, tapi tak lagi selepas anda dapat bentuk badan yang ideal.

Nak nampak Segak dan Cantik di Hari Kahwin

Sekali seumur hidup, siapa tak nak kalau kita dapat tampil dengan imej paling terbaik di hari istimewa kita. Pasti jadi kenangan seumur hidup kita.

Doktor Suruh Jaga Kesihatan

Bila dah berumur, macam-macam penyakit datang..Darah tinggi,obes, kencing manis adalah punca dari pemakanan yang salah, tandanya boleh dilihat pada bentuk badan kita yang tidak ideal.Ubah ini sekarang dan anda akan jalanin hidup yang lebih sihat.

PREDATOR adalah 100% Selamat & HALAL JAKIM

Bahan yang digunakan terdiri dari campuran herba seperti Kulit Kayu Manis, Cili Pepper, Buah Delima dan lain2 herba.Jadi ianya adalah selamat untuk digunakan.

Bagaimana Melatih Otot Sixpax dengan sebiji Bola

Play Video

Kaedah 5 Minit Senaman Perut

Play Video

Testimoni Pengguna Sebelum Selepas

Jom lihat perubahan pengguna selepas mengambil suplement Predator dalam rutin latihan dan pemakanan harian mereka.

 

p/s:- ini real result,bukan screenshot wasap atau edit gambar dari gogle!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Play Video

Dulu stuck pada berat sama walau dah senam dan jaga makan..lepas cuba Predator, terus drop lagi 10kg!

“Dulu saya ingat boleh dapat hasil dengan buat sendiri je,tapi masalahnya lepas sampai satu tahap, perut macam tu juga tak berubah-ubah ..still xde perubahan..lepas saya start guna Predator, baru nampak perubahan demi perubahan pada perut saya”

En. Yusof

24, Kerja Office

Sebelum ni ingat jogging dah cukup padu untuk cepat kurus, tapi lama-lama jogging xde result jadi fedup jugak!

“Dulu mindset saya nak kurus, saya mesti kena jogging, jadi saya all out beli semua equipment untuk jogging..malangnya bila start,saya tak mampu nak buat jauh2 sebab perut yang besar,kaki rasa sakit sangat. Kat situ saya sedar, saya tak boleh tunggu lebih lama untuk dapat hasil,saya mesti buat “sesuatu” untuk percepatkan hasilnya..ternyata pilihan menggunakan Predator adalah amat tepat yang saya lakukan”

En. Arir

34, Kerja Office

Play Video
Play Video

Ingat makan sikit dah boleh kurus, tapi rupanya salah..

“Bila badan makin besar, benda pertama sekali saya ingat adalah kena sukat makan..Dah cuba makan sikit selama 2 3bulan..Lebih kurang macam tu je rupanya..badan rasa cepat letih, xde mood dan kerap lapar..nak push up 20kali sehari pun tak larat..lepas member rekomen guna Predator, tenaga bertambah, time senam pun rasa tak penat..Plus, saya dah makan lebih dari dulu tapi badan saya jadi makin fit!..”

En. Nizam

35, anak 3, kerja printing signboard

Dulu duduk je berlipat perut, sejak gunakan Predator...Perut pun jadi rata..

Perut yang dulu besar, kini dah makin slim

Ok boss!! Saya nak bagi special Bonus untuk anda sekarang!

Ini Bonus yang anda bakal dapat jika dapatkan Predator Herbal Fatburner Advance

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawah (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Dapatkan training secara online cara untuk miliki bentuk badan ideal hanya dengan teknik pemakanan (Jimat RM299)

Free Shaker RM10

Tak perlu risau untuk shake minuman Predator kerana kami berikan secara percuma (Jimat RM10)

Diskaun sehingga 20%

Harga diskaun ini khas untuk anda yang ingin dapatkan produk Predator Herbal Advance dengan penjimatan lebih!

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada perubahan..

Jika anda telah mencuba produk kami, dan mengamalkan secara konsisten mengikut apa yang telah disarankan dan tiada kesan selama 30 hari, kami kembalikan wang anda.. 

Takut kena scam bila order barang tak sampai? Jangan risau, kami ada COD..Barang sampai, baru bayar 😱

Barang sampai dulu di rumah anda, baru bayar pada postmen

Jangan risau kalau barang tak sampai, Kami beri jaminan, anda hanya perlu bayar apabila barang sampai di depan pintu rumah anda. Senang kan?

Harga Asal Sebotol Predator Advance

RM160

Akan tetapi, untuk masa terhad.. Harga Sebotol hanya..

RM130 shj (jimat RM30)

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Membership Akses bernilai RM299 secara PERCUMA jika anda tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

PERHATIAN! !

Takde agen, stokis, dropship, Lzada, Shope yang ada jual suplement ini, hanya Strongman Fitness sahaja pengedar tunggal..

Confirm 100% Original dari Strongman Fitness sahaja!

Confirm Fresh produk!

Confirm High Kualiti!

 

Pakej Kempis

RM 130


/ Sebotol
  • 1 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30

Pakej Super Kempis

RM 240


/ 2 botol
  • 2 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free 1x Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30
Hot Sales

Pakej Turbo Kempis

RM 330


/ 3 botol
  • 3 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free 1 X Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM30
  • Free Shaker
  • Jimat RM150

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawah (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran 100% selamat menggunakan FPX SenangPay

C.O.D Available

Dapat barang baru bayar pada posmen DHL.

100% Original

Produk direct HQ, tidak perlu risau produk tiruan dimana kami tiada agen, stokis. mahupun dropship.

Ya..Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan juga perempuan.

Jangan risau, anda akan mendapat modul latihan workout yang sesuai untuk membantu anda lebih cepat dapat hasil!

Mereka yang menghidap Sakit Jantung, Diebetis, Darah Tinggi dan Kencing Manis.

Ya..Produk in memang disahkan selamat serta mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Ya. Sudah tentu..Produk ini adalah suplement, ianya bukan dadah atau steroid yang boleh menyebabkan anda gagal dalam ujian urin test anda.

Sehari guna sekali, shake dengan 350ml air sejuk..Gunakan sebelum sarapan atau pada sebelum melakukan senaman.Sebotol tahan untuk sebulan penggunaan.

Biasanya dalam 7 hari penggunaan akan mula dapat melihat kesan yang positif.

Tutorial akan mula diberikan setelah selesai membuat tempahan.

Ya..Sudah tentu..Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd telah berurusan dengan ribuan pelanggan sebelum ini, jika kami menipu..Sudah tentu ianya memberi masalah kepada kami kerana muka kami ini lah yang selalu muncul di wall page kami.

Tidak. Kami tiada sistem agen, stokis, dropship..Produk kami juga tidak dijual di platform seperti Shoppe dan Lazada. Produk Strongman Fitness diedarkan dari HQ terus ke pelanggan kami. Ini bagi memastikan Original, Kesegaran dan Kualiti Produk berada pada tahap terbaik.
 

Tidak..Itu sebabnya kami tidak mengedarkan produk kami pada agen jualan yang lain..Apabila pelanggan membuat bayaran terus ke akaun Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd, maka pelanggan Dijamin mendapat produk yang 100% Original. Cara ini kami telah amalkan sejak dari awal penubuhan syarikat.

Produk ini sesuai digunakan sehingga anda sudah mencapai target yang anda inginkan, apabila anda sudah berpuas hati, maka anda boleh berhenti dari mengamalkannya.

Perlukan Bantuan?

Phone & Whatsapp: 018-6684279

Strongman Fitness Athletics Sdn Bhd

Kulai, Johor.

All Right Reserved 2020

Scroll to Top